Arne Alligator 1920X600

Arne Alligator på Bakken

Arne Alligator og vennerne er klar til at optræde på Bakkens Friluftsscene

Arne Alligator og vennerne er klar til at optræde med sjov og festlig musik!

Vi er glade for at kunne meddele, at den elskede Arne Alligator er tilbage og klar til at lave en uforglemmelig oplevelse for alle børnene! Med sin charmerende personlighed og glæde for musik, vil Arne Alligator optræde i et 30-minutters show fuld af sjov og sang. Men det stopper ikke der! Efter showet vil der være en 30-minutters "meet and greet"-session, hvor børnene får mulighed for at hilse på Arne Alligator og hans to musikalske venner.

Showet, der finder sted på Friluftsscenen, vil have børnene på kanten af deres sæder, når de synger og danser sammen med Arne Alligator, Mens han optræder! Med sin skægge sangstemme og danseglade attitude vil Arne tage alle med på en rejse fyldt med latter og musik. Og som om det ikke var nok, vil hans talentfulde venner også være der for at synge live og skabe en utrolig musikalsk atmosfære.

Mød Arne Alligator efter showet

Efter showet får børnene mulighed for at møde Arne Alligator og hans venner personligt! Børnene kan tage billeder, få autografer og endda give Arne et kram, hvis de har lyst! Det bliver en fantastisk mulighed for børnene at komme tæt på deres yndlingskarakterer og
skabe minder for livet.

Information


Sted

Bakkens Friluftsscene

Datoer

18. juli kl. 13.00
25. juli kl. 13.00

Pris

Gratis

Endnu mere børneunderholdning

Bakken Mad Buffet Rejer Laks

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du masser af forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag. Der er masser af lækre muligheder. Velbekomme!

Se udvalget her
_DSC8314.jpg

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb dit turbånd i dag og spar! Et turbånd giver dig adgang til alle 33 sjove forlystelser i verdens ældste forlystelsespark.

Bakkens Webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE