Efterårsferie på Bakken - en sjov oplevelse

Efterårsferie på Bakken

Oplev Bakken klædt i efterårets gyldne farver

Køb turbånd til efterårsferien i dag!

Aktiviteter i efterårsferien 2018

Få en sjov og uforglemmelig efterårsferie for hele familien

For første gang nogensinde kan du og hele familien besøge verdens ældste forlystelsespark i børnenes efterårsferie, når vi åbner op i uge 42 på Bakken.

Sjove efterårsaktiviteter for børn

Hele efterårsferien vil være spækket med sjove oplevelser for store og små. Den sjove Onkel Reje kendt fra fjernsynet gæster Bakken med et helt særligt show, og Kalle Kronhjort og Pjerrot er også på Bakken. 

Oplev Onkel Reje

Hvem er bedre til at underholde store og små i efterårsferien end Onkel Reje? Vi ved det i hvert fald ikke! Vi glæder os til, at han lægger vejen forbi Bakken til efteråret med et helt specielt show, som aldrig er set før. Du og hele familien kan opleve Onkel Reje hver dag i efterårsferien kl. 13.00 på Bakkens Friluftsscene. Husk! Det er naturligvis helt gratis.

Pjerrot tryller og underholder

Hvad vil en efterårsferie på Bakken være uden vores Pjerrot? Heldigvis står Pjerrot også klar til efteråret med masser af fantastiske tryllerkunstner og sjove historier, når børnefamilier kigger forbi hans grønne hus. Pjerrot kan du og familien opleve hver dag i efterårsferien.

Kalle Kronhjort

Hver dag kan du møde vores herlige maskot Kalle Kronhjort, når han vandrer rundt i Bakkens gader og stræder. Her tager han gerne selfies med gæster, og han giver masser af kram og highfives til både store og små. Hils gerne på ham, når du og familien møder ham på jeres vej rundt i forlystelsesparken.

 

Kan du finde vej i labyrinten?

Bakkens Friluftsscene bliver centrum for sjove og gratis efterårsaktiviteter for børn og voksne. Se om I kan finde vej i den store og sjove labyrint bygget af store halmballer. Her kan familier dyste mod hinanden og se, hvem der hurtigst finder den rigtige vej ud. Det er med at holde hovedet koldt, når det først går løs.

Få presset æbler til saft

Har du masser af æbler liggende i haven? Så tag dem endelig med på Bakken. Her får du mulighed for at få presset dine æbler til den dejligste efterårsæblemost.  

Spis en herlig frokost

Bakkens spisesteder står klar med en lækker frokost eller middag, når du og selskabet har været rundt i parken. Her kan I nyde en dejlig menu i de smukke omgivelser i den efterårsklædte Dyrehave. Uanset om du er på udkig efter en sprød pizza, smagfulde burgere, skøn buffet eller noget helt fjerde, har vi noget for enhver smag. Se det store udvalg af mad og drikke og find netop det spisested, hvor du og familien skal nyde en herlig efterårsmiddag.

Bakken åbner i efterårsferien

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

figur_faq.png

#MITBAKKEN

Bakken anmeldelser

Review starReview starReview starReview starReview star half

Trustscore 4,3 ud af 5

Beregnet på grundlag af 6573 kundeanmeldelser på Google

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE