Efterårsferie på Bakken - en sjov oplevelse

Efterårsferie på Bakken

Oplev Bakken klædt i efterårets gyldne farver

Køb turbånd til efterårsferien i dag!

Oplevelser for store og små!

Få en sjov og uforglemmelig efterårsferie for hele familien

Vi gentager successen fra sidste år og inviterer endnu en gang på en fantastisk efterårsferie i verdens ældste forlystelsespark. Giv børnene en magisk efterårsferie med masser af sjove oplevelser og ikke mindst frisk luft!

Sjove efterårsaktiviteter for børn

Hele efterårsferien vil være spækket med sjove oplevelser for store og små. Den sjove Onkel Reje kendt fra fjernsynet gæster Bakken med et helt særligt show, og Kalle Kronhjort og Pjerrot er også på Bakken. 

Kalle Kronhjort

Hver dag kan du møde vores herlige maskot Kalle Kronhjort, når han vandrer rundt i Bakkens gader og stræder. Her tager han gerne selfies med gæster, og han giver masser af kram og highfives til både store og små. Hils gerne på ham, når du og familien møder ham på jeres vej rundt i forlystelsesparken.

Kan du finde vej i labyrinten?

Bakkens Friluftsscene bliver centrum for sjove og gratis efterårsaktiviteter for børn og voksne. Se om I kan finde vej i den store og sjove labyrint bygget af store halmballer. Her kan familier dyste mod hinanden og se, hvem der hurtigst finder den rigtige vej ud. Det er med at holde hovedet koldt, når det først går løs.

Gys og halloween på Bakken

Er du til gys og uhygge, er Bakken det helt rette sted at tage hen i efterårsferien! Her kan du opleve masser af uhyggelige og sjove oplevelser i vores halloween område. I børnenes efterårsferie bliver et område på Bakken hjemsøgt af uhyggelige personer - så der er masser af skræmmende oplevelser i vente, når turen går til Bakken.

Bakken_990x624_Efteraarsferiebillet.jpg

Efterårsferiebillet

Skal børnene have det ekstra sjovt i efterårsferien. Igen i år kan den populære efterårsbillet købes på Bakken! Efterårsbilletten indeholder bla:

  • Børnesoftice
  • Popcorn
  • 1 sjovt spil
  • Skattejagt

Læs mere og køb feriebilletten her
Efteraar Efteraarsferie Onkel Reje Underholdning Friluftsscenen Aktivitet

Oplev Onkel Reje

Hvem er bedre til at underholde store og små i efterårsferien end selveste Onkel Reje? Vi ved det i hvert fald ikke! Vi glæder os til, at han igen lægger vejen forbi Bakken til efteråret med et helt særligt show tilpasset Bakken. Du og hele familien kan opleve Onkel Reje hver dag i efterårsferien kl. 13.00 på Bakkens Friluftsscene. Husk! Det er naturligvis helt gratis.

Onkel Reje i efterårsferien
Rædselsskoven_uden tekst.jpg

Halloween på Bakken

Som noget helt nyt i 2019 kan du opleve Halloween på Dyrehavsbakken.

Læg vejen forbi Nisseskoven i efterårsferien, hvor det fæle Krampus-væsen har meldt sin ankomst. Med sig har han bragt en række af sine umenneskelige undersåtter, og til sammen har de sat sig for at forvandle Nisseskoven til .. Rædselsskoven.

Læs mere ...
Mosteri Bakken Aebler Efteraarsferie Efteraar Efterår

Bakkens mosteri

Har du masser af æbler liggende i haven? Så tag dem endelig med på Bakken i efterårsferien. Her får du mulighed for at få presset dine æbler til den dejligste efterårsæblemost. Har du ingen æbler, kan du også købe de lækreste Bakken-æbler og få dem presset til herlig saft.

Bakken Efteraar Solsikke Stemning Efterårsferie Efterår Underholdning

Pjerrot tryller og underholder

Hvad vil en efterårsferie på Bakken være uden vores Pjerrot? Heldigvis står Pjerrot også klar til efteråret med masser af fantastisk trylleri og sjove historier, når børnefamilier kigger forbi hans grønne hus. Pjerrot kan du og familien opleve hver dag i efterårsferien.

Bakken åbner i efterårsferien

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

Pjerrot Halmballe.png

#MITBAKKEN

Bakken anmeldelser

Review starReview starReview starReview starReview star half

Trustscore 4,3 ud af 5

Beregnet på grundlag af 6573 kundeanmeldelser på Google

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE