Efterårsferie på Bakken - en sjov oplevelse

Efterårsferie på Bakken

Oplev Bakken klædt i efterårets gyldne farver

Køb turbånd til efterårsferien i dag!

Oplevelser for store og små!

Få en sjov og uforglemmelig efterårsferie for hele familien

Igen i år inviterer Bakken til fantastisk efterårsferie i verdens ældste forlystelsespark. Giv børnene en magisk efterårsferie med masser af sjove udendørs oplevelser og ikke mindst frisk luft!

Sjove efterårsaktiviteter for børn

Hele efterårsferien vil være spækket med sjove oplevelser for store og små. Den sjove Onkel Reje og Ramasjang Mysteriet, som begge er kendt fra fjernsynet, gæster Bakken i efterårsferien. Pjerrot er selvfølgelig også at finde på Bakken denne uge.

Pjerrot på Bakken

To gange om dagen i efterårsferien er der mulighed for at opleve Bakkens Pjerrot, når han optræder på sin lille scene foran sit lille grønne hus. Her er der fyldt med magi, musik og fantastiske historiefortællinger. 

Kan du finde vej i labyrinten?

Bakkens Friluftsscene bliver centrum for sjove og gratis efterårsaktiviteter for børn og voksne. Se om I kan finde vej i den store og sjove labyrint bygget af store halmballer. Her kan familier dyste mod hinanden og se, hvem der hurtigst finder den rigtige vej ud. Det er med at holde hovedet koldt, når det først går løs.

Efteraar Efteraarsferie Onkel Reje Underholdning Friluftsscenen Aktivitet

Oplev Onkel Reje

Hvem er bedre til at underholde store og små i efterårsferien end selveste Onkel Reje? Vi ved det i hvert fald ikke! Vi glæder os til, at han igen lægger vejen forbi Bakken til efteråret med et helt særligt show. Du og hele familien kan opleve Onkel Reje mandag, tirsdag og onsdag i efterårsferien kl. 13.00 på Bakkens Friluftsscene. Husk! Det er naturligvis helt gratis.

Ramasjang_Mysteriet_uLIVE.jpg

Ramasjang Mysteriet

Der sker masser af mærkelige ting på Bakken i efterårsferien, så derfor har vi ringet til vores gode ven og mesterdetektiv Kristian. Han skal hjælpe os med at løse mysteriet - men han har også brug for din hjælp! Ta' hele familien med og vær med til at fange skurken, der laver ballade i verdens ældste forlystelsespark i efterårsferien. 

Oplev Ramasjang Mysteriet 10., 11., 15.-18. oktober i efterårsferien. Det er kl. 13.00 på Bakkens Friluftsscene.

Husk! Det er naturligvis helt gratis.

Efterår: Ramasjang Mysteriet
05d9f5f8604300453eeedaa1f1b4917d324535271abcefe45f34c4524dc06593.jpg

Pjerrot tryller og underholder

Hvad vil en efterårsferie på Bakken være uden vores Pjerrot? Heldigvis står Pjerrot også klar til efteråret med masser af magi, trylleri, sange og sjove historiefortællinger, når børnefamilier kigger forbi hans grønne hus. Du kan opleve Pjerrot hver dag i efterårsferien.

Oplev Pjerrot i efterårsferien
DSC03277.jpg

Halloween på Bakken er aflyst

Efterårsferiens Halloween-event på Bakken, Rædselsskoven, må desværre aflyses i år. Vi er kede af at måtte tage denne beslutning, men har alle intentioner om at stable Rædselsskoven på benene igen til 2021 - Større, bedre - og mere frygtindgydende end nogensinde!

Bakken åbner i efterårsferien

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

Pjerrot Halmballe.png

#MITBAKKEN

Bakken anmeldelser

Review starReview starReview starReview starReview star half

Trustscore 4,3 ud af 5

Beregnet på grundlag af 6573 kundeanmeldelser på Google

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE