DSC_1223.JPG

CoverTirsdag på Bakken

Gratis koncerter i juni måned med de bedste Tribute Bands fra nær og fjern!

CoverTirsdag på Bakken i 2020!

CoverTirsdag på Bakken

Igen i år inviterer vi til CoverTirsdag på Bakken, når vi rammer juni måned! 5 uger - 5 tirsdage - 5 fantastiske coverbands. I år præsenteres flere helt nye navne på Bakken, der alle har dedikeret sig fuldt ud til at hylde nogle af musikhistoriens største kunstnere. Følg med her i løbet af vinteren, når vi afslører årets 5 navne til CoverTirsdag på Bakken!

Gratis entré

Der er altid gratis entré på Bakken - også til vores underholdning på Friluftsscenen. Derfor er det ekstra sjovt at tage på Bakken tirsdag i juni måned, hvor du kan få masser af fantastiske musikoplevelser for ingen penge!

Underholdning i top!

Vores store Friluftsscene ligger midt på Bakken. Her er der ekstra højt til loftet og naturligvis masser af plads til at danse og slå sig løs, når først musikken spiller. Foran Friluftsscenen er der plads til at tage en svingom på dansegulvet. Så kridt danseskoene og tag på Bakken disse sommeraftener!

Spis en lækker middag

Rundt på Bakken finder du masser af spisesteder, der emmer af nostalgi og hygge! Inden koncerten går i gang på scenen, kan du nyde en lækker middag på en af de mange restauranter og caféer i naturskønne omgivelser. Velbekomme!

En uforglemmelig aften!

Vi har sørget for den gode underholdning og en flot kulisse, så det eneste du skal sørge for er det ekstra gode humør og dine venner, familie eller kolleger. Så garanterer vi for, at du og din gruppe får en aften, I sent vil glemme! Vi ses på Bakken.

Spis en lækker frokost eller middag inden koncerten går i gang på Bakkens Friluftsscene!

Fuldend din oplevelse

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller noget helt tredje, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter koncerten på Friluftsscenen. Velbekomme!

Mad & Drikke
Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Kom nemt til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger du af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken.
Du kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St.. Kommer du med med bil, har vi en stor parkeringsplads lige ved indgangen til Bakken.

Find vej til Bakken

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE