Comedy på Bakken fredag den 10. juni!

Comedy på Bakken

Årets sidste aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken igen fylder verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på en ny omgang Comedy på Bakken! Denne aften med stand-up har vi fornøjelsen af at præsentere:

Eva Jin

Eva Jin er noget helt specielt, og derfor vil du heller ikke kunne sammenligne hende med nogen anden på den danske standupscene. Med udgangspunkt i skæve universer, fantasi og anderledes observationer inviterer Eva publikum ind i hendes hjerne, som kører i et helt andet drive, end hvad du har set før. Evas akavede og introverte person skinner tydeligt igennem i hendes fortællinger. Du kan ikke andet end at elske hende!

Peter Werner

Siden Peters debut i 2017 har han blandt andet været aktuel med two-man showet "TRÆLS", varmet op for flere af Danmarks største komikere og blevet tildelt titlen som et af de nye håb inden for dansk stand-up. Derudover har Peter optrådt på TV2 ZULU af flere omgange og skrevet jokes til sjove programmer som Lokal Posten med Heino Hansen. I 2021 vandt Peter titlen som Danmarksmester i Stand-up!
Peter tror på, at han med hårdt arbejde og daglige shows på de forskellige open mics sikrer, at alle hans jokes er drønsjove, når han kommer forbi til jeres fest. Det vigtigste for Peter er at være nærværende, så selvom alle jokes på forhånd er testet, tillader Peter sig altid at ændre kurs midtvejs.

Simon Talbot

Simon Talbot har altid elsket at stå på en scene og lave stand-up. Han underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: Fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum sin egen, krøllede version af livet og det kvitteres med grin, så det gør ondt i mavemusklerne, og stående bifald.

Information


Tid

30. juni - 20:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

De andre Comedy-dage

Glæd dig også til

Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 850 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE