Comedy på Bakken fredag den 10. juni!

Comedy på Bakken

Årets fjerde aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken igen fylder verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på en ny omgang Comedy på Bakken! Denne aften med stand-up har vi fornøjelsen af at præsentere:

Lasse Rimmer

Lasse har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedyscene. Karrieren begyndte i 1993 og gennem årene har han ubesværet og dedikeret bevæget sig inden for teater, film, som TV-vært, radiovært og som den populære vært for programmet ”Krejlerkongen”, der har kørt på TV2 Fri siden 2015. Senest har man kunne opleve Lasse Rimmer i det populære primetime-program ”Stormester” på TV2, hvor sæson 6 har premiere i 2022.

Han er improvisationens mester og hans store styrke ligger i evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem – bedst set ved hans seneste onemanshow ”Færre end 3”.

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius startede med at optræde med stand-up i gymnasiet og allerede som 20-årig nåede han finalen i DM i Stand-up. Han er vinder af Comedy Fight Club i 2017, var nomineret til Talentprisen 2017 ved ZULU Comedy Galla, og debuterede samme år med sit første onemanshow ”Hvid Skyld”.

Mikkel optræder med stor autoritet både for unge såvel som gamle. Mikkel er med sin stærke og charmerende udstråling fast inventar på den københavnske standup-scene. I februar 2020 havde han premiere på Bremen Teater på sit andet onemanshow: ”Vanvittigt”, som han fortsatte med i 2021, hvor han tog ud i landet med det.

Natasha Brock

Natasha Brock gjorde sig først bemærket, efter sin optræden som et af ”De nye håb” til Zulu Comedy Galla i 2014.
I efteråret 2017, opnåede hun en plads i finalen til DM i stand up. I 2019 lavede hun sit andet soloshow Psyclus, der tager udgangspunkt i menstruation. Den bredde befolkning lærte en ny side af Natasha at kende, da hun i efteråret 2022 var med i Vild med Dans. Senest har Natasha været på turne med sit 3. soloshow ”Ha det godt i Natashaland”.

Information


Tid

23. juni - 20:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

De andre Comedy-dage

Glæd dig også til

Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 850 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE