Comedy på Bakken fredag den 7. juni!

Comedy på Bakken

Årets første aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store oplevelser, når Comedy på Bakken vender tilbage til verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på et gensyn med Comedy på Bakken! Fredag den 2. juni har vi fornøjelsen af at præsentere:

Oliver Stanescu

Oliver Stanescu debuterede på den danske stand-up scene i 2017 og vandt samme år talentkonkurrencen ”De nyeste nye”. Siden da er det gået stærkt for Oliver, der for alvor cementerede sit store talent med sin optræden ved Zulu Comedy Gallaen i 2021 og det var så fortjent, at han allerede året efter, i 2022, vandt Zulu Comedy Gallas ”Talentprisen”. Olivers stil bærer præg at stærke punchlines. I 2022 turnerede Oliver med sit onemanshow ”Kronisk Sjov”, som handler om, hvordan det er at være 29 år og være ”den ”stolte” indehaver af 2 kroniske lidelser, men også være fyldt med drømme og have lysten til at røre publikum.

Thomas Hartmann

Thomas Hartmann er en af comedy branchens skarpeste penne. Det er de færreste komikere, der ikke har samarbejdet med Thomas i et eller andet omfang. Selv står Thomas for ikke mindre end imponerende 8 one-man shows. Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden. Sammen med vennen og kollegaen Torben Chris kan han fra september 2021 opleves i Mens Room 4.

Torben Chris

Torben har fyldt godt og gevaldigt på den danske stand-up scene, siden han debuterede i 2005. Torben kører altid i 5. gear og elsker at optræde. Han har en mening om det meste, hvilket man blandt andet kan opleve i DR´s programserie ”Torben Chris rydder op”. Sammen med vennen og kollegaen Thomas Hartmann tørner han i sensommeren 2021 ud med Mens Room 4.

Information


Tid

2. juni - 20:00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

Se de andre Comedy-dage!

Glæd dig også til

Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 850 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE