Comedy på Bakken lørdag den 25. juni!

Comedy på Bakken

Årets tredje aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken vender tilbage til verdens ældste forlystelsespark.

På denne comedy-aften kan du blandt andet opleve:

Dan Andersen

Dan Andersen kender du som den guitarspillende komiker der har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy blandt andet Comedy Aid, Stand.up,dk, ZULU Open Mic mv.
Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up. Hans sange har opnået kultstatus på YouTube, og er blevet set mere end tre millioner gange.

Per Sodemann

Per Sodemanns stand-up tager både udgangspunkt i hans eget liv, men også hverdagssituationer og observationer, som alle kan nikke genkendende til. Derfor fungerer Per både godt til arrangementer for voksne, men er bestemt også oplagt til et ungt publikum.

Per Sodemann har, efter kun få år i comedy-branchen, allerede markeret sig. Efter at have optrådt i blot to år nåede han hele vejen til finalen i DM i Stand Up 2017. I 2018 kunne han så opleves som et af de tre ’æsler’ ved ZULU Comedy Galla. I 2019 og 2020 var han igen aktuel ved ZULU Comedy Galla da han var nomineret til prisen “ÅRETS TALENT”, og i 2021 vandt han den eftertragtede ”Talentprisen” til ZULU Comedy Galla, som han optrådte til i 2022.

Phillip Devantier

Vinder af DM i stand-up 2018, Phillip Devantier, debuterede i 2012 og er nu en garvet komiker med over 10 års erfaring og en af de absolut flittigste komikere på den danske klubscene. Med DM-titlen i hus, lavede han i 2018 sit første onemanshow ”En rigtig mand”. I efteråret 2021 var Phillip afsted på en landsdækkende tour med comedyshowet “Grinebidder”, som kan opleves på TV2 Play. I efteråret 2022 kunne man igen opleve Phillip, både på TV-skærmen i showet “En Stor Aften med Simon Talbot” og som opvarmer for selveste Anders Matthesen.

Information


Tid

25. juni kl. 20.00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

Glæd dig også til

Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 850 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE