Comedy på Bakken fredag den 17. juni!

Comedy på Bakken

Årets anden aften med Stand-Up underholdning på Bakken

I juni måned danner Friluftsscenen rammer om helt nye oplevelser, når Comedy på Bakken gør sin debut i verdens ældste forlystelsespark.

Hver fredag i juni måned byder på det helt nye Comedy på Bakken! Fredag den 9. juni har vi fornøjelsen af at præsentere:

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske standup-scene. Både som værende en af de få kvinder i comedybranchen, og mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er også kendetegnet ved at være en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet bliver leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Johnny Robertson

Johnny Robertson er vinder af DM i stand-up 2022. Johnny er et af de nye sjove navne fra det talentfulde komikermiljø i Aarhus. Han er original og personlig i sit materiale og leverer altid med med indlevelse, charme og med små uforudsigelige twist. Uanset om han fortæller mærkværdige historier fra sit eget liv eller tager fat i nogle af de absurde emner, der findes ude i tilværelsen, er man som publikum altid utrolig underholdt.

Ruben Søltoft

Som en af landets mest efterspurgte og enestående komikere har Ruben Søltoft efterhånden etableret sig solidt blandt de ypperste i dansk stand-up. Med titlen som vinder af DM i Standup i 2010, det store gennembrud i TV2 ZULUs hitserie SJIT Happens og efterfølgende kæmpesucces med sine standup-shows ”Mit Hoved” og ”Ting Fra Min Mund”, der fyldte salene landet over, har den karismatiske nordjyde sat fede streger under sine mange talenter, der sidenhen også har ført ham forbi både ”Stormester” og givet hovedroller i ”Terkel – The Motherfårking Musical” samt den populære tv-serie ”Minkavlerne”. Præstationer der har kastet flere nomineringer af sig til ZULU Comedy Galla, der som bekendt årligt hylder kongerigets allerdygtigste komikere.

Information


Tid

9. juni - 20:00

Sted

Friluftsscenen

Pris

Gratis

Arrangør

Bakken

De andre comedy-dage

Glæd dig også til

Bakkens Øltour - Tag Bakken rundt og oplev det store sortiment af specialøl.

Bakkens Øltour

Elsker du at smage nye specialøl? Så gå ikke glip af Bakkens Øltour, når I herude denne aften. Med Bakkens Øltour får I hvert jeres glas samt en guide til vores pubber og barer - og så kan I ellers begive jer ud på dette øleventyr i jeres helt eget tempo.

Læs mere og køb på forhånd!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 850 kr.

Underholdningen på Bakkens Friluftsscene er altid gratis.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE