Bakkens Fodbold Festival - En del af noget større

Bakkens Fodbold Festival

En del af noget større

Bakkens Fodbold Festival - En del af noget større

Bakkens Fodbold Festival

En del af noget større

Bakken bliver fyldt med glade fodboldspillere i to dage i maj!

Endnu engang inviterer DBU Sjælland og Bakken til det kæmpestore fodboldarrangement Bakkens Fodbold Festival den 25. og 26. maj. Det bliver en fodboldfest uden modstykke - og du kan komme med!  

Kom med til forårets sjoveste stævne, hvor vi kombinerer fodbold og socialt arrangement. Man spiller enten den 25. eller 26. maj 2019. 

Stævnet er for børne og ungdomshold i årgangene U8 til U14. 

En sjov dag for hele holdet

Om formiddagens kæmpes der på fodboldbanerne i forskellige nærliggende værtsklubber - alle hold spiller så vidt muligt i 5-holds puljer, og alle er garanteret fire kampe. Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner.

På spillepladsen ved check in får alle hold en konvolut som indeholder vouchers til alle spillere, som senere ombyttes til et turbånd og medaljer. Turbåndet til Bakken giver fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen og på Bakken får alle spillere overrakt deres flotte medaljer nede på egen. 

Bakken Cup 2019

For første gang nogensinde afholder DBU Sjælland og Bakken i fællesskab - Bakken Cup - et konkurrencepræget alternativ til Bakkens Fodboldfestivan for U13 og U14. 
Læs mere om Bakken Cup 2019 HER!

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Bakken

Arrangør

Bakken og DBU Sjælland

Tilmeld dig i dag!

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE