Bakken Forlystelse Rutschebanen Stemning Aften

Tryghed på Bakken

Under dit besøg

Når du ankommer til Bakken!

Du skal forholde dig anderledes, end du plejer, når du ankommer til Bakken.

Covid-19 restriktionerne vil for en stund, ved vores åbning i jule-perioden, vende tilbage til Dyrehavsbakken. 

Myndighederne har pålagt de danske forlystelsesparker, at der igen skal vises coronapas. Bakken afventer den endelige udmøntning og melder nærmere ud om, hvor og hvordan der på Bakken skal vises coronapas.

Vi opfordrer altid til, at man husker den gode hygiejne samt afstand til hinanden, som kan være med til at give den bedste tryghed både for gæster og personale, så der er plads til den gode stemning og den bedst mulige oplevelse.

Dette er hvad myndighederne har stillet af krav:

Forlystelser mv. 

Gæster skal på Bakken fremvise coronapas ved første naturlige kontakt med personale, f.eks. ved salg af turbånd eller ved indgange til forlystelser, spillehaller, restauranter/barer eller lignende.

Undtagelser:

  • Børn under 15 år.
  • Personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra krav om COVID-19-test.

Siden opdateres.

Planlægger du et besøg kan du se vores åbningstider her. God fornøjelse. 

Opdateret 30. november 2021

 

 

 

 

 

Frøen Forlystelse Medarbejder visir Tryghed

Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring dit besøg, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på bakken@bakken.dk eller +45 3963 3544.

Der er noget om snakken - vi passer godt på hinanden på Bakken!

Ofte stillede spørgsmål

Du skal ikke vise coronapas for at komme ind på Bakken - heller ikke i forlystelser, restauranter, barer og spillehaller. Dette gælder både børn og voksne. 

Nej. Da vi fortsat ønsker, at vores gæster skal have fleksibilitet, skal du ikke reservere dit besøg for at komme ind på Bakken. Vi råder over et meget stort areal, og der er rigeligt med plads til, at gæster og medarbejdere kan overholde krav om minimumsafstand.

Vi anbefaler dog, at du køber dine turbånd online inden dit besøg, således at der ikke danner sig for store og tætte forsamlinger ved vores informationskiosker. Du kan købe dine turbånd online via vores webshop

Alle Bakkens spisesteder er åbne - og det er ikke nødvendigt at bestille bord på forhånd. 

Alle Bakkens spil, restauranter og barer samt forlystelser og spillehaller holder åbent.

Alle vores forlystelser er åbne, og det er ikke længere et krav at vise coronapas for at prøve Bakkens forlystelser. 

Selvom restriktionerne er væk både på Bakken samt i resten af landet, så fortsætter vi med at opfordre til den gode hygiejne samt god afstand til hinanden, så vi kan give alle Bakkens gæster et godt og sikkert besøg.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE