Bakken Forlystelse Rutschebanen Stemning Aften

Tryghed på Bakken

Vær på opmærksom på vores regler, der giver dig en tryg oplevelse.

Når du ankommer til Bakken!

Du skal forholde dig lidt anderledes end du plejer, når du ankommer til Bakken.

Vi er glade for at Bakken er i gang med sæsonen, med masser af vores dejlige gæster, hvor vi med omtanke passer godt på hinanden. 

Der er indført en række tiltag for at sikre, at vores gæster og medarbejdere kan føle sig trygge og sikre.

Retningslinjer for dit besøg

 • Som gæst i parken, skal du fra det fyldte 15. år fremvise en negativ covid-19-test ved ankomst - enten digitalt eller på papir. Dokumentation skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat.
 • Testen må maksimalt være 72 timer gammel målt fra selve test-tidspunktet, når du ankommer, og altså ikke fra tidspunktet, når du får svar fra din test. Her kan en PCR-test såvel som antigen-test (hurtig-test) anvendes.
 • En undtagelse fra reglerne er, hvis du HAR været smittet, og du kan fremvise en positiv test, som er mellem 14 dage og 12 uger gammel.

  Gæster, der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan komme på Bakken uden en negativ test.

 • Derudover skal alle over 12 år bære mundbind i Bakkens forlystelser - også hvis man ellers er fritaget. Mundbind må både være engangsmundbind og stofmundbind og må gerne genbruges. 

Se vores korte instruktionsvideo for åbning og de nye retningslinjer på Bakken her

 • Derudover kræver myndighederne, at gæster også fremviser enten sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort. Ingen af ovenstående oplysninger vil blive gemt eller opbevaret efterfølgende. 
 • Der vil være to ind- og udgange til Bakken. Ind- og udgange vil være at finde ved Bakkens parkeringsplads og ved Cirkusrevyen.
 • Er din test udløbet, eller har du glemt en test, finder du de nærmeste testcentre i Lyngby Taarbæk Kommune eller Gentofte Kommune 

Læs mere om de konkrete retningslinjer, og de enkelte undtagelser for at fremvise en negativ covid-19-test, længere nede på denne side.

Bemærk, alle Bakkens restauranter, barer og spillehaller holder lukket grundet de nuværende restriktioner, men der vil naturligvis stadig være mulighed for at nyde take away fra flere af vores spisesteder.

Planlægger du et besøg kan du se vores åbningstider her. Pas godt på hinanden.

/Opdateret 6. april 2021

 

corona info video 2021.jpg (1)

Smitteforebyggende tiltag i parken

I samarbejde med myndighederne og de øvrige forlystelsesparker i landet, har vi udarbejdet et regelsæt, der sikrer en god og tryg oplevelse for vores gæster og medarbejdere.

 • Vi overvåger løbende antallet af gæster i parken med tællende kameraovervågning, så vi sikrer, at vi hele tiden ved, hvor mange besøgende der er i parken. Det kan forekomme, at det bliver nødvendigt at lukke for de to indgange i en kort periode.
 • Vi anbefaler, at du køber dine billetter online inden dit besøg, så vi undgår unødvendig kontakt og større forsamlinger ved vores informationskiosker.
 • Rundt på Bakken skiltes med sundhedsmyndighedernes anbefalinger samt øvrige gældende forholdsregler mod smittespredning
 • Afstandsmarkeringer er indført i kø-systemer rundt i parken
 • Håndsprit er tilgængeligt i hele parken
 • Rengøringsrutiner øges, og berøringsflader som sikkerhedsbøjler, håndtag, greb mv. rengøres jævnligt
 • I alle Bakkens forlystelser, spil, i køer og i alle indendørs forretninger skal gæster fra 12 år og opefter bære mundbind, og vi opfordrer vores gæster til selv at medbringe mundbind
 • Oplever du kø ved en af Bakkens forretninger, opfordrer vi dig til at gå videre til en anden forretning og vende tilbage senere. På denne måde undgår vi at danne større forsamlinger rundt i parken
Frøen Forlystelse Medarbejder visir Tryghed

Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring dit besøg, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på bakken@bakken.dk eller +45 3963 3544.

Der er noget om snakken - vi passer godt på hinanden på Bakken!

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Under de nye retningslinjer fra myndighederne, og grundet det faktum, at Bakken er kategoriseret som en udendørs kulturinstitution, er det et krav fra og med den 1. marts 2021, at man som gæst skal fremvise en negativ covid-19 test. Testen kan vises ved ankomst enten digitalt eller på papir.

 • Testen må maksimalt være 72 timer gammel målt fra selve test-tidspunktet, når du ankommer, og altså ikke fra tidspunktet, når du får svar fra din test. Her kan en PCR-test såvel som en antigen-test (hurtig-test) anvendes.
 • Ved fremvisning af test, skal man skal kunne se navnet på test-tageren, test-tidspunktet og resultatet. Derudover kræver myndighederne, at du sammen med din test kan fremvise enten sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort.

Når du ankommer til Bakken, må din test maksimalt være 72 timer gammel fra det øjeblik, du blev testet. Det vil sige, at hvis du bliver testet fredag klokken 15, så gælder testen indtil mandag klokken 15.

Nej. Børn og unge til og med 14 år er fritaget for at fremvise en negativ test. Bakkens personale ved de to indgange kan bede om fremvisning af ID i tvivlsspørgsmål om børn og unges alder.

Hvis du tidligere har været testet positiv for covid-19, skal du fremvise et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for din ankomst til Bakken. Er din positive test ældre end dette, så skal du fremvise en negativ covid-19-test.

Kravet om en negativ covid-19 test gælder ikke for følgende:

 • Hvis man er under 15 år gammel
 • Hvis man af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test
 • Hvis man som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test
 • Hvis man tidligere har været smittet med covid-19. I stedet kræver myndighederne dog, at du fremviser dokumentation for en covid-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for din ankomst til Bakken.

Har du gennemført vaccination mod Covid-19 og dermed er færdigvaccineret (dvs. har fået begge stik) er dette nu også adgangsgivende til et besøg på Bakken. Du skal kunne fremvise dokumentation for din vaccination i form af dit coronapas samt offentligt udstedt ID. Din vaccination vil være gyldig som dokumentation fra 14 dage efter, du har fået den afsluttende vaccinedosis.

Vi opfordrer alle til at få taget en test inden, de lægger vejen mod Bakken. Nærmeste testcentre ligger i Lyngby Taarbæk Kommune (se hvor via dette link) og i Gentofte Kommune (se hvor via dette link)

Nej, vi hverken opbevarer eller nedskriver dine oplysninger. Vi har kun brug for at se dokumentationen kortvarigt og tjekke ID for at bekræfte din identitet, så vi sikrer, at oplysningerne lever op til de myndighedernes krav.

Nej. Da vi fortsat ønsker, at vores gæster skal have fleksibilitet, skal du ikke reservere dit besøg for at komme ind på Bakken. Vi råder over et meget stort areal, og der er rigeligt med plads til, at gæster og medarbejdere kan overholde krav om minimumsafstand.

Vi anbefaler dog, at du køber dine turbånd online inden dit besøg, således at der ikke danner sig for store og tætte forsamlinger ved vores informationskiosker. På denne måde mindskes udvekslingen af kontanter og smitterisiko ved kontakt med betalingsterminaler m.m. Du kan købe dine turbånd online via vores webshop

Ja. Det er påbudt at som gæst fra 12 år og opefter at bære mundbind eller visir på alle offentlige indendørs steder (toiletter, informationskiosker mv.), i Bakkens forlystelser, ved Bakkens spil og andre forretninger samt i køer.

Vi opfordrer til, at man som gæst selv medbringer sine mundbind, men det er også muligt at købe mundbind i Bakkens informationskiosker.

Ja, der vil fortsat være et bredt udvalg af spisesteder, der tilbyder lækker take-away, som vil kunne nydes udendørs i parken. De indendørs spisesteder er dog påbudt at holde lukket, og der vil derfor ikke være mulighed for indendørs servering eller spisning på Bakkens restauranter.

Alle Bakkens udendørs spil holder fortsat åbent, mens vores barer og spillehaller for nuværende er lukket grundet de gældende restriktioner. Der vil være et bredt udvalg af spisesteder, der tilbyder take away.

Alle vores udendørs forlystelser er åbne. Indendørsforlystelser, herunder Spøgelsestoget, Safari, 5D Cinema, Crazy Theatre, Safari og Hurlumhej vil være lukket, grundet de gældende restriktioner.

Vi har forberedt os grundigt og følger nøje myndighedernes retningslinjer, så vi kan give alle Bakkens gæster et godt og sikkert besøg - men vi har brug for jeres hjælp. Det er vigtigt, at alle overholder og respekterer de gældende restriktioner.

Læs med nedenfor om, hvordan du som gæst bidrager til din egen og andres sikkerhed på Bakken:

 • Besøg ikke Bakken, hvis du eller dine nærmeste har symptomer på covid-19. Se symptomer på Covid-19 her
 • Fordel jer rundt i parken. Forsamlinger på mere end 5 personer er ikke tilladt.
 • Undgå fysisk kontakt – og husk at vask dine hænder og brug håndsprit hyppigt
 • Følg regler på skiltning og efterlev personalets anvisninger. Spørg gerne, hvis du er i tvivl
 • Vis hensyn og overhold afstandskrav i kø systemer – både ved indgangene, ved forlystelserne og rundt i parken
 • Oplever du kø ved en af Bakkens forlystelser, opfordrer vi til, at du slår dig løs i en af de mange andre forlystelser
 • Så vidt muligt skal kun én fra familien stå i kø ved køb af is, mad og drikkevarer

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE