uCommerce Developer Edition
Tryghed på Bakken
Bakken Forlystelse Rutschebanen Stemning Aften

Tryghed på Bakken

Under dit besøg

Når du ankommer til Bakken!

Du skal ikke forholde dig anderledes, end du plejer, når du ankommer til Bakken.

Covid-19 restriktionerne er fortid på Dyrehavsbakken, men derfor opfordrer vi stadig til, at man husker den gode hygiejne samt afstand til hinanden, som kan være med til at give den bedste tryghed både for gæster og personale, så der er plads til den gode stemning og den bedst mulige oplevelse.

Fra 1. september blev kravet om fremvisning af coronapas på Bakken ophævet, så det hverken skal fremvises i forlystelser, restauranter og barer - der er derfor ingen restriktioner tilbage på Dyrehavsbakken, som du skal være opmærksom på. 

  • Som gæst i parken, skal du ikke længere vise coronapas i indgangen til Bakken eller andre steder, som det ellers har været tidligere. Du kan altså frit gå rundt i Bakkens gader og stræder uden at vise coronapas eller bruge mundbind/visir. 

Planlægger du et besøg kan du se vores åbningstider her. God fornøjelse. 

/Opdateret 15. september 2021

 

 

 

 

 

Frøen Forlystelse Medarbejder visir Tryghed

Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring dit besøg, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på bakken@bakken.dk eller +45 3963 3544.

Der er noget om snakken - vi passer godt på hinanden på Bakken!

Ofte stillede spørgsmål

Du skal ikke vise coronapas for at komme ind på Bakken - heller ikke i forlystelser, restauranter, barer og spillehaller. Dette gælder både børn og voksne. 

Nej. Da vi fortsat ønsker, at vores gæster skal have fleksibilitet, skal du ikke reservere dit besøg for at komme ind på Bakken. Vi råder over et meget stort areal, og der er rigeligt med plads til, at gæster og medarbejdere kan overholde krav om minimumsafstand.

Vi anbefaler dog, at du køber dine turbånd online inden dit besøg, således at der ikke danner sig for store og tætte forsamlinger ved vores informationskiosker. Du kan købe dine turbånd online via vores webshop

Alle Bakkens spisesteder er åbne - og det er ikke nødvendigt at bestille bord på forhånd. 

Alle Bakkens spil, restauranter og barer samt forlystelser og spillehaller holder åbent.

Alle vores forlystelser er åbne, og det er ikke længere et krav at vise coronapas for at prøve Bakkens forlystelser. 

Selvom restriktionerne er væk både på Bakken samt i resten af landet, så fortsætter vi med at opfordre til den gode hygiejne samt god afstand til hinanden, så vi kan give alle Bakkens gæster et godt og sikkert besøg.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE