Bakken Forlystelse Rutschebanen Stemning Aften

Tryghed på Bakken

Vær på opmærksom på vores regler, der giver dig en tryg oplevelse.

Når du ankommer til Bakken!

Du skal forholde dig lidt anderledes end du plejer, når du ankommer til Bakken.

Som i resten af samfundet, skal du forholde dig lidt anderledes end du plejer, når du er på Bakken. Den bedste oplevelse for alle er, hvis de regler der er sat op overholdes - det giver den bedste tryghed både for gæster og personale, så der er plads til den gode stemning.

Retningslinjer for dit besøg

 • Som gæst i parken, skal du ikke længere vise coronapas i indgangen til Bakken, som det ellers har været tidligere. Du kan altså frit gå rundt i Bakkens gader og stræder uden at vise coronapas eller bruge mundbind/visir. Men:

 • Der, hvor du skal fremvise negativ test eller Corona-pas er:

  1) Ved indgange til alle indendørs faciliteter som er restauranter, spil, spillehaller, barer og beværtninger, Cirkusrevyen, Bakkens Hvile og ved events på Friluftsscenen

  2) I informationskiosker, hvor man får påført turbånd. Har du købt et turbånd behøver du altså ikke vise coronapas i forlystelserne. Har man ikke turbånd på, skal man i kørende forlystelser fremvise negativ-test eller Corona-pas pr. tur
  Hvem skal vise coronapas?
 • Fra man er fyldt 15. år skal man kunne fremvise en negativ covid-19-test i de ovennævnte steder enten digitalt eller på papir. Dokumentation skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat. Testen må maksimalt være 72 timer gammel målt fra selve test-tidspunktet, når du ankommer, og altså ikke fra tidspunktet, når du får svar fra din test. Her kan en PCR-test såvel som antigen-test (hurtig-test) anvendes.

 • Du kan også vise dit Corona-pas som viser din immunitet. Hvis du HAR været smittet, og du kan fremvise en positiv test, som er mellem 14 dage og 8 måneder gammel. Her er derfor ikke krav om en negativ test. Gæster, der har fået første vaccinationsstik (minimum 14 dage siden første stik), kan komme på Bakken uden en negativ test.

Fra 14. juni 2021 er der ikke længere krav om brug af mundbind eller visir i hverken forlystelser, restauranter eller barer.

 

 

Vejledningen er udformet, så det er pålagt de enkelte forlystelsesparker selv at foretage en vurdering af hvad der er sundhedsmæssigt forsvarligt og ikke medfører øget smitterisiko for personale og øvrige gæster. Og her vejer sikkerheden for vores gæster og medarbejdere tungest. 

 • Derudover kræver myndighederne, at gæster også fremviser enten sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort. Ingen af ovenstående oplysninger vil blive gemt eller opbevaret efterfølgende. 
 • Er din test udløbet, eller har du glemt en test, finder du de nærmeste testcentre i Lyngby Taarbæk Kommune eller Gentofte Kommune 

Læs mere om de konkrete retningslinjer, og de enkelte undtagelser for at fremvise en negativ covid-19-test/corona-pas, længere nede på denne side.

Planlægger du et besøg kan du se vores åbningstider her. Pas godt på hinanden.

/Opdateret 14. juni 2021

 

Smitteforebyggende tiltag i parken

I samarbejde med myndighederne og de øvrige forlystelsesparker i landet, har vi udarbejdet et regelsæt, der sikrer en god og tryg oplevelse for vores gæster og medarbejdere.

 • Vi overvåger løbende antallet af gæster i parken med tællende kameraovervågning, så vi sikrer, at vi hele tiden ved, hvor mange besøgende der er i parken. Det kan forekomme, at det bliver nødvendigt at lukke for de fem indgange i en kort periode.
 • Vi anbefaler, at du køber dine billetter online inden dit besøg, så vi undgår unødvendig kontakt og større forsamlinger ved vores informationskiosker.
 • Rundt på Bakken skiltes med sundhedsmyndighedernes anbefalinger samt øvrige gældende forholdsregler mod smittespredning
 • Afstandsmarkeringer er indført i kø-systemer rundt i parken
 • Håndsprit er tilgængeligt i hele parken
 • Rengøringsrutiner øges, og berøringsflader som sikkerhedsbøjler, håndtag, greb mv. rengøres jævnligt
 • Oplever du kø ved en af Bakkens forretninger, opfordrer vi dig til at gå videre til en anden forretning og vende tilbage senere. På denne måde undgår vi at danne større forsamlinger rundt i parken
Bakken Restaurant Grill Boefhus Gruppe Voksen Mad Drikke

Information

NU ER ALLE BAKKENS RESTAURANTER OG BARER ÅBNE!

Du kan nu spise på alle Bakkens dejlige restauranter, vær opmærksom på at nogle restauranter allerede åbner fra kl. 12.00. Har du ikke vist Corona-pas ved indgangen, skal dette vises på de forskellige restauranter.

Der er noget om snakken - man spiser godt på Bakken!

Frøen Forlystelse Medarbejder visir Tryghed

Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring dit besøg, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på bakken@bakken.dk eller +45 3963 3544.

Der er noget om snakken - vi passer godt på hinanden på Bakken!

Ofte stillede spørgsmål

Du skal ikke vise coronapas for at komme ind på Bakken - det skulle du tidligere. Men ikke længere. 

Dog skal du vise coronapas ved forlystelser, spillehaller og ved restauranter. 

 • Testen må maksimalt være 72 timer gammel målt fra selve test-tidspunktet, når du ankommer, og altså ikke fra tidspunktet, når du får svar fra din test. Her kan en PCR-test såvel som en antigen-test (hurtig-test) anvendes.
 • Ved fremvisning af test, skal man skal kunne se navnet på test-tageren, test-tidspunktet og resultatet. Derudover kræver myndighederne, at du sammen med din test kan fremvise enten sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort.
 • Derudover gælder det også, hvis du er vaccineret eller tidligere har været smittet inden for de sidste 8 måneder. 

Når du ankommer til Bakken, må din test maksimalt være 72 timer gammel fra det øjeblik, du blev testet. Det vil sige, at hvis du bliver testet fredag klokken 15, så gælder testen indtil mandag klokken 15.

Nej. Børn og unge til og med 14 år er fritaget for at fremvise en negativ test. Bakkens personale kan bede om fremvisning af ID i tvivlsspørgsmål om børn og unges alder.

Hvis du tidligere har været testet positiv for covid-19, skal du fremvise et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 8 måneder gammel inden tidspunktet for din ankomst til Bakken. Er din positive test ældre end dette, så skal du fremvise en negativ covid-19-test.

Kravet om en negativ covid-19 test gælder ikke for følgende:

 • Hvis man er under 15 år gammel
 • Hvis man af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test
 • Hvis man som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test
 • Hvis man tidligere har været smittet med covid-19. I stedet kræver myndighederne dog, at du fremviser dokumentation for en covid-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for din ankomst til Bakken.
 • Hvis du af en årsag er fritaget for test, skal dette kunne dokumenteres. 

Har du gennemført første vaccination mod Covid-19 (dvs. du behøver ikke være færdigvaccineret, men blot have fået første stik, som er mere end 14 dage siden) er dette nu også adgangsgivende til et besøg på Bakken. Du skal kunne fremvise dokumentation for din vaccination i form af dit coronapas samt offentligt udstedt ID. Din vaccination vil være gyldig som dokumentation fra 14 dage efter, du har fået den første vaccinedosis.

Vi opfordrer alle til at få taget en test inden, de lægger vejen mod Bakken. Nærmeste testcentre ligger i Lyngby Taarbæk Kommune (se hvor via dette link) og i Gentofte Kommune (se hvor via dette link)

Nej, vi hverken opbevarer eller nedskriver dine oplysninger. Vi har kun brug for at se dokumentationen kortvarigt og tjekke ID for at bekræfte din identitet, så vi sikrer, at oplysningerne lever op til de myndighedernes krav.

Fra mandag 14. juni er det ikke længere et krav at bære mundbind nogen steder på Bakken.

Nej. Da vi fortsat ønsker, at vores gæster skal have fleksibilitet, skal du ikke reservere dit besøg for at komme ind på Bakken. Vi råder over et meget stort areal, og der er rigeligt med plads til, at gæster og medarbejdere kan overholde krav om minimumsafstand.

Vi anbefaler dog, at du køber dine turbånd online inden dit besøg, således at der ikke danner sig for store og tætte forsamlinger ved vores informationskiosker. På denne måde mindskes udvekslingen af kontanter og smitterisiko ved kontakt med betalingsterminaler m.m. Du kan købe dine turbånd online via vores webshop

Alle Bakkens spisesteder er igen åbne - og det er ikke nødvendigt at bestille bord på forhånd. 

Alle Bakkens spil, restauranter og barer samt forlystelser og spillehaller holder åbent.

Alle vores forlystelser er åbne. 

Vi har forberedt os grundigt og følger nøje myndighedernes retningslinjer, så vi kan give alle Bakkens gæster et godt og sikkert besøg - men vi har brug for jeres hjælp. Det er vigtigt, at alle overholder og respekterer de gældende restriktioner.

Læs med nedenfor om, hvordan du som gæst bidrager til din egen og andres sikkerhed på Bakken:

 • Besøg ikke Bakken, hvis du eller dine nærmeste har symptomer på covid-19. Se symptomer på Covid-19 her
 • Fordel jer rundt i parken
 • Undgå fysisk kontakt – og husk at vask dine hænder og brug håndsprit hyppigt
 • Følg regler på skiltning og efterlev personalets anvisninger. Spørg gerne, hvis du er i tvivl
 • Vis hensyn og overhold afstandskrav i kø systemer – både ved indgangene, ved forlystelserne og rundt i parken
 • Oplever du kø ved en af Bakkens forlystelser, opfordrer vi til, at du slår dig løs i en af de mange andre forlystelser
 • Så vidt muligt skal kun én fra familien stå i kø ved køb af is, mad og drikkevarer

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE