Teatermenu på Bakken

Skal du i Ulvedalene i Dyrehaven og se Det Kongelige Teaters opsætning af Røde Orm? Så kom forbi Bakken og nyd en af de lækre teatermenuer inden forestillingen. Bakkens mange restauranter har selv sammensat deres bud på en lækker teatermenu, som du kan nyde med venner, familie eller kolleger inden turen går videre til Ulvedalene. Teatermenuerne er sammensat, så I får en lækker smagsoplevelse med god tid til at nyde maden. Bestiller I en teatermenu er I sikre på at nå både mad og teater – uden stress.

Se oversigten over de mange lækre teatermenuer, og find lige præcis den menu, som indeholder dine livretter. Her finder du teatermenuer med inspiration fra både det italienske, franske og danske køkken. Variationen er stor, så du er sikker på at finde en menu, der passer til lige præcis jeres selskab. Hvad end I er to eller 200, er der en menu til jer.

Køb nu i Bakkens webshop

Røde Orm i Ulvedalene

Siden 1996 har Det Kongelige Teater med jævne mellemrum haft forskellige forestillinger i Ulvedalene. I 2018 gælder det vikinge-eventyret om Røde Orm. Røde Orm er opstået i et helt unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Aarhus 2017. Forestillingen havde urpremiere på Moesgaard Museum i 2017, og i sommeren 2018 kommer vikinge-eventyret til Ulvedalene i Dyrehaven.

Vilkår:

Teatermenuen kan bestilles af alle. Det er naturligvis også muligt for større selskaber at bestille teatermenu. I oversigten over Bakkemenuer får du et overblik over de mange forskellige menuer, der tilbydes på Bakken.  

Menuen skal bestilles i forvejen, enten ved henvendelse direkte til restauranten eller ved henvendelse til Bakkens Salgsafdeling ved større grupper.

Picnickurve til Ulvedalene

Psst… Vores restauranter har også en picnickurv til Ulvedalene. Hver restaurant har sammensat sin helt egen lækre picnickurv, så hvis I ønsker at tage en kurv under armen og slå jer ned i Dyrehaven inden forestillingen begynder, er der masser af muligheder.

Se picnickurvene her

 

Subscribe to this RSS feed

Teatermenu på Bakkens Perle

Teater i Ulvedalene og middag på Bakken

Bakkens Perle er en af de større restauranter på Bakken med plads til hele 350 gæster. Bakkens Perle ligger i det hyggelige område ved det ikoniske Hurlumhej-hus, og maden er kendetegnet ved ...

Læs mere

Information

Forret 1: Perlens hjemmegravad ørred serveret med flødevinegret og frisésalat
Hovedret 1: Helstegt letsaltet oksesteg med hjemmelavet bearnaisesauce, sommerens grøntsager, pommes frites og fri salatbar
Dessert 1: Hjemmelavet regnbue is med jordbær

Teatermenu på Elverdybet

Teatertur og middag

Elverdybet er en hyggelig lille oase op Bakken. Den hyggelige træterrase indbyder til gode stunder med venner og familie, og skulle skyerne trække sammen, er der hyggelige lokaler indendørs. Her får du en person ...

Læs mere

Information

Forret 1: Tapas: tunmousse, chorizo, fennikelpølse, vesterhavsost, oliven, bagt tomat med hvidløg, pesto, smør og brød
Hovedret 1: Lavastensgrillet striplion med salat, pommes frites og bearnaisesovs
Dessert 1: Vanilje- og chokoladeis med makron i amarello likør, chokoladesovs og flødeskum