Tag bilen til Bakken - det er nemt og billigt at parkere din bil på Bakkens parkeringsplads.

Parkering på Bakken

Det er nemt og billigt at parkere på Bakkens parkeringsplads

Tag bilen til Bakken

Tag familie, venner og kolleger med på Bakken. Det er nemt og billigt at parkere på vores store parkeringsplads, som er placeret lige ved indgangen til Bakken. Vi ses!

Nemt og hurtigt!

Bakken ligger kun 10 minutters kørsel nord for København, og det er derfor nemt og hurtigt at besøge verdens ældste forlystelsespark.

Parkering ved Bakken

Kommer du i bil til Bakken, henviser vi til at benytte Bakkens store parkeringsplads. Parkeringspladsen ligger tæt ved Bakkens indgang - og den ligger derfor i gåafstand til Bakken. Det er nemt at komme til din bil i løbet af dagen, hvis du skal have opbevaret jakker, mad eller andet i bilen, som du skal bruge senere i løbet af dagen på Bakken. 

 

Pris for parkering pr. indkørsel: 80 kr.*

I lukkede perioder er prisen dog 10 kr. pr. time.

26. marts - 3. oktober 2021: kr. 80/indkørsel

4. oktober – 15. oktober: kr. 10/time

16. oktober – 24. oktober: kr. 80/indkørsel

25. oktober – 25. november: kr. 10/time

26. november – 22. december: kr. 80/indkørsel

23. december – 7. april: kr. 10/time

 

* plus evt. administrationsgebyr 

Sådan betaler du

Ved indkørsel til Bakkens parkeringsplads vil din nummerplade blive fotograferet, hvorefter du automatisk er ”tjekket ind”.

Herefter er der flere valgmuligheder for betaling: 

1) Du kan betale, når du ankommer til parkeringspladsen. Det gøres i en af de seks opstillede betalingsautomater ved parkeringspladsens indgang.

2) Du kan også sagtens betale, inden du forlader Bakkens parkeringsplads om aftenen efter dit besøg i de opstillede betalingsautomater.

Obs. Der er ikke opstillet betalingsautomater, når du kører ud fra Bakkens parkeringsplads. Det vil altså sige, at der ikke er mulighed for at betale i betalingsautomater ved udkørsel. De er udelukkende opstillet, der hvor du går fra parkeringspladsen og op mod Bakken. 

3) Du kan også oprette en konto i app’en ”Apcoa Flow”, så vil din parkering blive trukket automatisk på din konto, og du kan køre ind og ud uden at foretage dig noget, hver eneste gang, du besøger os. 

Obs. Du skal minimum have downloadet app'en et døgn før, du kører ind på Bakkens parkeringsplads - ellers vil den ikke automatisk sørge for, at din betaling bliver gennemført. 

4) På Bakkens parkeringsplads er der flere skilte, som også indeholder en QR-kode. Her kan du også scanne den kode med din mobiltelefon og betale derigennem. 

5) Har du glemt at betale ved udkørsel, eller ønsker du blot at vente med betaling til efter udkørsel, kan du gøre dette op til 48 timer EFTER udkørsel. Her kan du betale via dette link: www.apcoaflow.dk/payparking.

 

Apcoa Betalingssystem Parkering P-plads Parkeringsplads

Brug for hjælp til parkeringssystemet

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål til det nye parkeringssystem, er du velkommen til at kontakte Apcoa, der vedligeholder parkeringssystemet på parkeringspladsen:

Betalingsmuligheder

Betaling ved parkeringsautomat

Ved indgangen til parkeringspladsen findes flere opstillede betalingsautomater, hvor du kan betale for din parkering, før du forlader parkeringspladsen. På alle automaterne kan du betale med kort ved at indtaste bilens registreringsnummer. 

Betaling via hjemmeside

Du kan også vælge at vente med betaling til du kommer hjem. Betaling kan ske på hjemmesiden her: http://www.apcoaflow.dk/payparking 

Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads

Er du regelmæssig gæst på Bakken, kan det betale sig at købe et sæsonkort til Bakkens parkeringsplads. Et sæsonkort gældende for hele 2021 koster 750 kr. og kan købes via dette link: Køb sæsonkort til Bakkens p-plads

Når du har købt sæsonkort og indtastet alle oplysninger, indtastet bilens registreringsnummer, mærke og godkendt din betaling, skal du ikke tænke på betaling af parkering på Bakkens parkeringsplads i resten af 2021. Blot skal du huske, at hvis du skifter bil, skal du rette nummerplade/bilmærke på din konto. Sæsonkortet gælder kun til brug sammen med den bil, du har registreret på din konto.

Automatisk betaling via App eller hjemmeside

App-løsning: Hent app’en 'APCOA FLOW'. Opret en konto og følg vejledningen. Når du har indtastet alle oplysninger, indtastet bilens registreringsnummer og mærke og godkendt, vil beløbet automatisk blive trukket, hver gang du har parkeret på Bakkens parkeringsplads.

Hjemmeside-løsning: Opret dig som fast bruger på hjemmesiden www.apcoaflow.dk/createaccount . Når du har indtastet alle oplysninger, indtastet bilens registreringsnummer og mærke og godkendt, vil beløbet automatisk blive trukket, hver gang du har parkeret på Bakkens parkeringsplads.

Bemærk! Hvis du har forladt parkeringspladsen og først herefter køber sæsonkort, henter App’en eller opretter dig via hjemmesiden, kan du IKKE betale for den netop afsluttede parkering. Automatisk betaling vil da først fungere fra næste gang, du parkere på Bakkens parkeringsplads. Er du kørt ind på Bakkens parkeringsplads uden at have oprettet dig i APCOA FLOW først, skal du betale for den aktuelle parkering enten i automaten, før du forlader parkeringspladsen eller via hjemmesiden www.apcoaflow.dk/payparking inden 48 efter du har forladt parkeringspladsen.

BEMÆRK! Manglende betaling eller betaling senere end 48 timer efter udkørsel medfører et gebyr på 510 kr. + parkeringsbeløbet.

Find nemt vej til Bakken - 32 sjove forlystelser midt i Dyrehaven nord for København

Find nemt vej til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger du af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken. Du kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St.

Bakken | Dyrehavevej 62 | DK-2930 Klampenborg

Bakken Forlystelse Tornadoen Gruppe Unge Forlystelser Nordsjaelland

Køb online med rabat!

Køb dit turbånd i Bakkens webshop og spar op til 50 kr. pr. turbånd. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse!

Køb online i dag med rabat!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE