Bakken Underholdning Pjerrot Trylleri Spiser Ild Boern

Black Friday

Køb turbånd til Bakkens sjove forlystelser og spar!

Ekstraordinært Black Friday tilbud på turbånd til 2019!

Black Friday

Spar 26% på turbånd til 2019!

Er du klar til årets store shoppingdag? Verdens ældste forlystelsespark holder naturligvis Black Friday fredag den 29. november sammen med resten af verden. Gør et godt tilbud, der vil give dig og familien en masse sjove oplevelser.

Hvad har du af planer fredag den 29. november? På denne dato finder du Danmarks største udsalg - og du kan naturligvis også gøre dig et godt tilbud på turbånd til Bakken.

Black Friday for hele familien på Bakken

Bakken er for hele familien - og det skal Black Friday på Bakken naturligvis også være! Derfor kan du den 29.11 til årets store udsalgsdag købe turbånd til hele familien og spare 70 kr. pr. turbånd! Turbåndet er gyldigt en valgfri dag i hele sæson 2020 - sommer, efterår og jul. Der er garanti for masser af sjove stunder og sus i maven for store og mindste i familien i alle de hyggelige og sjove forlystelserne på Bakken.

Vær klar til årets store dag!

Rigtig mange danskere er vilde med Black Friday - og det er vi også her på Bakken! Derfor leger vi også med på denne store dag og går i sort med et fantastisk tilbud til dig. Fredag den 29. november fra kl. 00.01 kan du spare 26 % ved køb af et turbånd til en valgfri dato i sæson 2020 ved køb i Bakkens webshop.

Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken! 

Information


Normalpris

269 kr.

Black Friday Pris

199 kr.

Køb turbånd med rabat den 29.11

Black Friday på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE