Bakken Underholdning Pjerrot Trylleri Spiser Ild Boern

Black Friday

Køb turbånd til Bakkens sjove forlystelser og spar!

Er du klar til årets store shoppingdag? Verdens ældste forlystelsespark holder naturligvis Black Friday fredag den 23. november. Gør et godt tilbud, der vil give dig og familien en masse sjove oplevelser.

Hvad har du af planer fredag den 23. november? På denne dato finder du Danmarks største udsalg - og du kan naturligvis også gøre dig et godt tilbud på turbånd til verdens ældste forlystelsespark.

Black Friday for hele familien på Bakken

Bakken er for hele familien - og det skal Black Friday på Bakken naturligvis også være! Derfor kan du den 23.11 til årets store udsalgsdag købe turbånd til hele familien og spare 70 kr. pr. turbånd! Turbåndet er gyldigt til hele sæson 2019, og der er garanti for masser af sjove stunder og sus i maven for de store og mindste i familien.

Vær klar til årets store dag!

Rigtig mange danskere er vilde med Black Friday. Oprindelig er det en amerikansk tradition, men mange butikker i Danmark har taget traditionen til sig med åbne arme. Denne store dag er derfor ikke længere kun en stor indkøbsdag i USA, men det er også en dag herhjemme, hvor mange forretninger er klar til at gå i sort. 

Information


Normalpris

269 kr.

Black Friday Pris

199 kr.

Køb turbånd med rabat den 23.11

Årets store nyheder!

Jul paa Bakken 2018 Julemand

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE