Bakken Forlystelse Rodeobanen Unge Stemning Forlystelser

Black Friday

Vilde priser på turbånd!

632x454_Black_Friday_turbaand_2020_NY2.jpg

Turbånd til 2021

Vildt Black Friday tilbud

Glæd dig selv eller en du holder af med et til turbånd til Danmarks sjoveste forlystelsespark! Turbåndet giver adgang til alle Bakkens forlystelser og kan indløses på hvilken som helst dag i 2021.

Pris: KUN 199 kr. *

* Ved køb d. 27/11-2020 på Bakkens webshop

Køb tilbud her!
Årets største shoppingdag er over os! I dag er Black Friday - og verdens ældste forlystelsespark er hoppet med på bølgen og tilbyder helt ekstraordinære tilbud til dig!

Black Friday for hele familien på Bakken

Bakken er for hele familien - og det skal Black Friday på Bakken naturligvis også være! Derfor kan du i dag - og hele weekenden ud - købe næste års turbånd til hele familien og spare 80 kr. pr. turbånd! Turbåndet er gyldigt en valgfri dag i hele sæson 2021 - sommer, efterår og jul. Så hvis I planlægger at besøge os bare ÉN gang næste år - så bliver tilbuddet ikke bedre!

Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken! 

Information


Normalpris

279 kr.

Black Friday Pris

199 kr.

Køb turbånd med rabat den 27.11
Prøv SuperNova med dit turbånd til Bakken!

Oplevelser for store og små

Med et turbånd til verdens ældste forlystelsespark har du adgang til masser af timer i de 31 sjove forlystelser. Hvad end du er til de helt vilde rutsjebaner, hurtige radiobiler eller højder, har vi en forlystelse, der passer netop til dig! Gå på opdagelse i alle vores forlystelser og find netop den forlystelse, du bare skal prøve i 2021.

Black Friday

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE