Aabning Pjerrot Pilgaard Bakken Ole Ulf

Ulf Pilgaard åbnede porten til Bakkens 439. sæson

Det er forår, og Bakken har endelig slået de røde porte op.

Til sæsonen 2021 kan Bakken både præsentere to nye store forlystelsesnyheder for både børn og voksne samt en håndfuld nye spilboder.

Selvom Bakken i år åbner på en lidt anden vis med hegn omkring Bakkens område samt to kontrollerede indgange og krav om negativ covid-19 test, skulle den røde ikoniske Dronningeport traditionen tro åbnes ved at dreje nøglen i den store hængelås.

Ulf Pilgaard foretog den officielle åbning af Bakken sammen med Bakkens administrerende direktør og Pjerrot, da han drejede nøglen i Dronningeporten ved indgangen.

”Der er ikke noget, der siger forår mere, end når Bakken åbner. Første gang jeg var med i Cirkusrevyen var i 1968, og siden 1986 er jeg hver eneste sommer kommet på Bakken. Det er en ære, at jeg får lov til at låse porten op," sagde Ulf Pilgaard, da han fredag officielt åbnede Bakkens 439. sæson.

Pilgaards sidste sæson 

Ulf Pilgaard har igennem de sidste mange år været de bærende kræfter i Cirkusrevyen og kan i år opleves for sidste gang i dette års revy med sit 40-års jubilæum i revy-teltet.

”I år bliver en helt speciel sommer på alle måder. Jeg glæder mig til, at vi endelig kan spille Cirkusrevyen igen og forhåbentlig fylde teltet med en masse glade gæster. Vi har alle vænnet os til at holde afstand, men nu kan vi langt om længe se frem til, at vi atter må samles. Det tror jeg, vi alle har savnet,” siger Ulf.

I disse dage arbejder revy-holdet på højtryk på prøverne til dette års Cirkusrevy.

"Bakken er mit halve liv og et fantastisk sted med en fantastisk sjæl. For mig er Bakken et samlingspunkt for både familier og venner, der fejrer store som små begivenheder, så jeg er meget glad for at være med til åbne Bakken i dag,” siger Ulf Pilgaard.

Sommersæsonen er i gang

De seneste uger har teltholdere og ansatte haft susende travlt med at gøre alt klart til åbningen og til det traditionelle ryk ind i påsken, hvor mange familier tager en tur i skoven og på Bakken.

Det glæder Bakkens administrerende direktør, at man nu igen kan byde folk velkommen i parken.

"Vi glæder os utrolig meget til at åbne Bakken og give vores gæster en fantastisk oplevelse. Det trænger vi alle til. Bakken åbner med næsten alle forlystelser, og vi glæder os til at restauranter og de indendørs forlystelser åbner lidt senere på sæsonen. Vi er stolte af at kunne præsentere to helt nye fantastiske forlystelser Græshoppen og Tidsmaskinen, der nok skal sætte gang i lattermusklerne. Det eneste, vi vil bede vores gæster om, er at fremvise en negativ Covid-19 test ved indgangen og bære mundbind, når de skal prøve vores forlystelser, spil samt i køsystemer," siger Ole Andersen.

Bakken åbner 26. marts klokken 14. Resten af påsken til og med 5. april åbner Bakken allerede fra klokken 11.

Information


Dato for udsendelse

26. marts 2021

Kontakt

Presseansvarlig: Pernille Danielsen
presse@bakken.dk
+45 9215 3660

Aabning Event Ulf Direktør Ole Pjerrot
Bakken er verdens ældste forlystelsespark

Dyrehavsbakken

Bakken ligger i Dyrehaven ved Klampenborg godt 10 kilometer nord for København og er verdens ældste forlystelsespark. Dyrehavsbakken tiltrækker hvert år sommerglade gæster fra nær og fjern. I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark, hvor der årligt er 2,2 millioner gæster i løbet af sommersæsonen samt i efterår- og juleperioden. I parken er der 32 kørende forlystelser og en Friluftsscene til musikalsk underholdning. Bakken er desuden hjemsted for Cirkusrevyen, der begyndte helt tilbage i 1935.

Bakken Forlystelser Hurlumhej Corona Medarbejdere Visir
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE