Bakken Underholdning Events Røde Port Åbning Pjerrot Nøgle 2020

Pjerrot åbnede Bakken

Bakken kunne langt om længe åbne de røde porte fredag 29. maj.

Bakkens nye Pjerrot, Morten Eisner, kunne fredag 29. maj endelig byde gæsterne velkommen på Dyrehavsbakken.

Langt om længe kunne Bakken fredag eftermiddag slå Dronningeporten op til forlystelsesparkens 438. sæson. Traditionen tro fik Bakkens direktør, Nils-Erik Winther, hjælp til at åbne den kongelige røde port. I år af Bakkens spritnye Pjerrot, som gav en hjælpende hånd med nøglen til Dronningeporten.

”Det er positivt, at vi nu kan åbne Bakken, og det er dejligt langt om længe at være i gang. Desværre har vi fem ud af 32 forlystelser, som endnu ikke må åbne. Men det vigtigste er, at vi nu kan åbne og byde vores gæster velkommen og give dem nogle dejlige oplevelser på Bakken herude i Dyrehaven,” siger administrerende direktør, Nils-Erik Winther.

Efter åbningen blev det ikke til den traditionsrige tur i den gamle trærutschebane eller en tur i Bakkens nye forlystelse Super Nova, der grundet de nye retningslinjer for forlystelser desværre ikke kan åbne på nuværende tidspunkt.

Pjerrots første forestilling

På åbningsdagen blev selve åbningen og Pjerrots første forestilling dagens højdepunkt. Pjerrot har i mere end 200 år været en fast del af Bakken, og nu er det Morten Eisners tur til at give sit bud på, hvordan han vil tilgå rollen som Bakkens Pjerrot.

”Bakkens gæster kan fremover forvente en Pjerrot, der er tro mod det gamle gøgl og mod Bakkens traditioner med både musik, leg og dialog med børnene. Både børn og barnlige sjæle kan glæde sig til at komme i godt humør og få et smil på læben. Jeg har glædet mig utrolig meget til at komme i gang,” fortæller Bakkens Pjerrot, Morten Eisner, som fredag eftermiddag kunne underholde de fremmødte gæster med sin allerførste forestilling.

Glade gæster trods restriktioner

Trods de nye retningslinjer og udskydelser for Bakkens åbning, kunne gæsterne langt om længe besøge verdens ældste forlystelsespark i højt solskin fredag eftermiddag.

Anne-Mette Larsen fra Jylland var blandt fredagens gæster. Hun holder sammen med sin familie pinseferie og besøgte i den anledning Dyrehavsbakken.

”Det er utrolig skønt, at Bakken nu har åbent igen. Det har vi set frem til og håbet på kunnet lade sig gøre her i pinsen, siger Anne-Mette Larsen.

Som så mange andre steder blev gæsterne mødt med afstandsskilte, spritdispensere og ændrede kø-systemer.

 Her oplevede også Marianne Baadsgaard, som fredag eftermiddag var taget på Bakken, de nye tiltag.

”Lige da vi kom ind var der spritdispensere og skilte. Det synes jeg er rigtig godt, siger Marianne Baadsgaard.

Her var der særligt én ting, som hun havde set frem til.

”Jeg har glædet mig til at komme ind og spise på Bondestuen og få en wienersnitzel.”

Bakken holder åbent hver dag frem til 6. september.

Information


Udsendelse

29. maj 2020

Kontakt

Presseansvarlig, Pernille Danielsen
Send mail til presse@bakken.dk

Tema

Kultur, Event, Åbning

Læs flere pressemeddelelser

Flere pressemeddelelser fra Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE