20220523_161407[1].jpg

Nyhed! Ny legeplads på Bakken

Nu åbner Mini-Bakken – ny super-legeplads på Bakken!

Ny supermoderne legeplads på Bakken!

Den 24. maj åbner Bakken hen splinterny legeplads på Bakken, vi kalder MiniBakken. Den er i grundtræk en legeplads som indkapsler hvad Bakken er og tilbyder på den store klinge, men der for de små nogle gange kan virke lidt overvældende.

Ole Andersen, adm. direktør på Bakken:
Man kan måske undre sig lidt over vi vælger at lave en væsentlig investering i en legeplads, som er gratis at benytte, når vi har masser af sjove tilbud til børn i alle aldre. Men vi vil gerne levere et tilbud der også giver de små et break, og hvor forældre har et godt overblik. Alle skal opleve Bakken på den bedste måde, også når det er i den mindre børnehøjde.

Den nye MiniBakken legeplads er placeret i hjertet af Bakken, i den gamle såkaldte Nisseskov bag Rutschebanen, og er bygget i naturmaterialer med alle sikkerhedsforanstaltninger der skal til, selv i det 9 meter høje tårn der er tilknytte legepladsen. Den er specialdesignet til Bakken og er helt unik, også i de temaer der ligger i selve opbygningen.

Ole Andersen fortsætter:
Netop ved at kalde legepladsen MiniBakken er jo fordi børnene får en smagsprøve af Bakken på et koncentreret område. Vi forventer naturligt der kommer mange lokale, og dermed har vi en masse nye unge gæster, som stille og roligt vænner sig til Bakken. Vi er ret overbeviste om den vil være meget populær.

Det er CADO der har udarbejdet og designet MiniBakken. Deres opgave var enkel: Lav et udtryksfuldt univers, som giver et visuelt aftryk i hukommelsen og et minde om høj legeværdi. Men legepladsen har også andre formål, der signer ned i Bakkens dna.

Ole Andersen afslutter:
Fællesskab og frihed er en meget vigtig ting for vores dna på Bakken, og netop leg har t socialt element, der skaber fællesskab og møder, specielt når man sætter børns fantasi i gang på MiniBakken. Det er det vi gerne vil ramme med vores nye legeplads, samt selvfølgelig også give forældrene et fristed, hvor man roligt kan nyde en kop kaffe, mens ungerne hygger sig. Et anden vigtig pointe er, at legepladsen er åben hele året, så selv når Bakken er lukket om vinteren, kan børnene stadig få en god oplevelse når verdens ældste forlystelsespark har lukkede perioder.

Indvielsen af den nye legeplads, er en del af en større plan for Bakken, hvor Bakken nogle ombygges, opbygges og digitaliseres, herunder f.eks. nye indgange til Bakkens P-plads, info-skærme, ny scene og masser af nye digitaliserede produkter, ny app og ikke mindst masser af nye events.

Information


Udsendelse

17. maj 2022

Tema

Nyhed, legeplads

Kontakt

Bakken
Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE