Skovfestival 1820x600px.jpg (1)

Nye navne til Bakkens Skovfestival

Der er 3 nye navne til Bakken Skovfestival: DJ Aligator, Simon Talbot og Born into the 90S!

Bakken præsenterer Skovfestival

Der er kun små 2 uger til Bakkens Skovfestival, som er et nyt tiltag hvor der i midsommerweekenden fra Skt. Hans aften over hele weekenden er musik og underholdning på Bakkens Friluftsscene, og nu er der tilknyttet flere navne til festivalen:

Ulrik Nissen, Kommerciel chef på Bakken:

Vi har jo arbejdet med programmet et stykke tid, og der er kommet et par gode nyheder til. Vi er i vores jomfru-år med festivalen, men vi kan mærke blandt mulige navne, at der er stor interesse for at være med, og det er jo dejligt.

En af navnene er intet mindre end en legende – DJ Alligator, som med internationale hits og med et program der banebrydende tilslutter sig et stærkt felt af DJs, når Bakken afvikler Dakken på Bakken-event om søndagen 26/6 på Skovfestivalen:

Ulrik Nissen fortsætter:

Lidt kækt vil jeg næsten påstå at vores ”Dakken på Bakken”, hvor vi inviterer alle de nyslåede studenter til årets fest på Bakken, har et line-up der er sjældent se på så kort tid. Med Balzer, Rikke Darling, Tomanylefthands, Hedegaard og nu også DJ Aligator – har vi et mix af danske DJs som er nogle af de bedste til at fyre op under festen. Vi ved at der allerede fra mange kommende studenter er kæmpe-interesse for denne event – det bliver vildt – og i en vigtig bisætning lige nævne ”Born into the 90s”, som vi har lørdag aften.

Men Skovfestivalen der allerede starter om torsdagen Skt. Hans aften med Magtens Korridorer, har blandt lørdag aften Comedy Relief i Kampen mod ensomhed, som er hele omdrejningspunktet på Skovfestivalen. Her er der nu også et nyt stort navn:

Ulrik Nissen afslutter:

Simon Talbot, en af Danmarks bedste komikere støder til et i forvejen stærkt felt, der allerede er i gang med forsommerens comedy program på Bakken, som kører hver fredag i juni. Men lørdag under Skovfestivalen vil Simon Talbot gå på scenen udover Lasse Rimmer og Ane Høgsberg – det bliver en god lørdag, hvor Rasmus Bjerg også optræder som John Mogensen – lige i Bakkens ånd”.

Der er meget mere om Bakkens Skovfestival som afvikles 23-26. juni på Bakken, herunder også Bakkens store Skt. Hans event!

Information


Udsendelse

10. juni 2022

Tema

Skovfestival, event, tiltag

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Kommerciel Chef, Ulrik Nissen
Send mail til presse@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE