Bakken Underholdning Julemaendenes Verdenskongres Optog

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

Mediehit: Dansk julemandskongres går verden rundt

Fra USA til Shanghai - fra Indien til England. Historien om Julemændenes Verdenskongres, der i dag rundes af på Bakken, er bragt i medier over hele kloden.

Måske er der dømt agurketid - måske er det bare en god historie med sjove billeder. Under alle omstændigheder har ikke bare den danske - men også store dele af den internationale presse fattet interesse for Julemændenes Verdenskongres, der de sidste 4 dage er blevet holdt på Bakken. Julemændene har været til vands og til lands, de har været på Bakken og i indre København. De har svømmet i Øresund, taget tur i Rutschebanen, holdt adskillige juletræsfester, givet godter ud til hundredvis af forventningsfulde børn, gået Lucia-optog og fejret deres 60-års jubilæum med at delt lagkager ud til Bakkens gæster. De har stillet op til fotografering, givet adskillige live-interviews til radiostationer i hele Europa, har været på tv og givet udtalelser til mange medier.

En ægte og positiv historie

Hvad skyldes den store interesse for en mindre dansk begivenhed? Marketingchef på Bakken, Stine Rysgaard udtaler: "Julemændenes Verdenskongres er en skæv og anderledes historie med gode billeder i. Det får folk til at stoppe op og spærre øjnene op, for der er så meget uvant i hele billedet - halvandet hundrede julemænd på én gang midt om sommeren i en dansk forlystelsespark. Det er noget, man ikke ser hver dag, og det får smilene frem på læberne. Desuden er det tydeligt både at mærke julemændenes oprigtighed. Det er rigtige julemænd, der lever og ånder for at skabe glæde og håb hos børn og voksne. Det er ikke forstillet eller falsk - det er ægte glæde, og det skinner igennem både på billeder, og når man møder dem live på Bakken. Og uanset hvilket land, man kommer fra, bliver man vel aldrig for gammel til at glæde sig over at se julemanden!"

60 år med julemænd på Bakken

Julemændenes Verdenskongres på Bakken blev lanceret i 1957 af Professor Tribini og har siden været et samlingssted for alverdens julemænd. Her mødes de uden for sæsonen med julemænd fra andre kulturer for at udveksle erfaringer og viden med hinanden og for at sprede glæde hos børn og voksne. Den efterhånden verdensberømte begivenhed er arrangeret af Bakken i fællesskab med Dansk Julemandslaug og tiltrækker ikke blot julemænd og deres familier, men almindelige juleinteresserede gæster fra hele verden.

I dag slutter julemændenes Verdenskongres. Deltagerne tager hjem til Holte, Washington, Paris, Hong Kong, Skagen eller hvor deres hjemstavn er. De har haft fire intense dage - mange har været med i 10, 20 og 30 år - nogle lige fra barns ben. Og de kan ikke vente, til det bliver jul - i juli næste år. Se billeder fra kongressens sidste dage nedenfor og find alle billeder her:

Presseklip fra verden

Her et udpluk af artikler fra internationale medier:

USA Today: "Christmas In July Santa Claus World Congress"

Shanghai Daily: "Santas Enjoy Copenhagen Canal Tour"

The Telegraph: "Santas Talk Together Santas Across Globe Gather Copenhagen, Denmark"

Times of India: "No-ho-ho-ho-ho-liday As Santas Meet In Denmark"

Deutsche Welle: "Summer, Santa Claus Convention Brings Christmas Cheer To Denmark"

Sveriges Television: "Se Bilderna Fran Tomtarnas Kongress"

Information


Dato

27. juli 2017

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail

Læs flere pressemeddelelser
Bakken Underholdning Julemaendenes Verdenskongres Optog

Julemændenes Verdenskongres

Oplev julemænd fra hele verden, når de møder til Julemændenes Verdenskongres på Bakken. Et festligt og sjovt event for store og små!

Bakken Dyrehaven Kapervogn Unge Stemning Hestevongstur

Velkommen til Bakken!

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern.
I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med flere end 33 kørende forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig drives af dedikerede teltholdere samt deres familier. Besøgende betaler ikke for entré, ej heller for de mange gratis udendørs koncerter, for Pjerrots klassiske forestillinger eller for den gadegøgl, der altsammen er med at til skabe en stemning af folkelighed, tradition og fornyelse på Dyrehavsbakken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE