Bakken Underholdning Julemaendenes Verdenskongres Optog

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

Julemænd fik deres årlige fodbad

Julemændene ønsker sig brændende at gå i Danmarks største Lucia-optog på jubilæumsdagen sammen med Bakkens gæster. Derfor er der brug for hjælp fra så mange børn som overhovedet muligt for at kunne opfylde julemændenes ønske! Julemændene beder altså alle børn om at komme i deres hvideste tøj og gå med i optog rundt på Bakken onsdag d. 26. juli. Mor, far eller Bedste er selvfølgelig velkommen til at gå med. Det er naturligvis den hvideste af alle, Bakkens Pjerrot, der fører an for det store optog. Der er nissehue til alle, der deltager i Lucia-optoget.

Program for Julemændenes Verdenskongres:

Jubilæumsfest ONSDAG d. 26. juli 2017:

kl. 13.00 Luciaoptog start v. Friluftsscenen

kl. 14.30 Festlig parade i Bakkens gader og stræder

kl. 15.00 Juletræsfest i Nisseskoven på Bakken

kl. 15.00 Julemænd deler ud af 60 lagkager foran Friluftsscenen

kl. 15.45 Modeshow: Julemanden gennem tiderne

kl. 16.15: Jul-i-juli show med "Muddi"


Torsdag 27. juli 2017

Bakken

11.00 – 12.00 Julemændens 5-kamp på Bakken

14.00 - 14.30 Parade i Bakkens gader og stræder med start ved Cirkusrevyen

16.15 – 17.00 Jul-i-Julishow med Muddi på Friluftsscenen

Fotomulighed og tilmelding for pressen

Der vil være interview- og fotomuligheder ikke blot onsdag - men alle dage – se programmet for flere detaljer.
Tilmeld dig dig som presse på presse@bakken.dk og notér gerne, hvilke aktivieter du ønsker at deltage i, så sørger vi for de bedste betingelser for dig.

Om Julemændenes Verdenskongres

Julemændenes Verdenskongres på Bakken blev lanceret i 1957 af Professor Tribini og har siden været et samlingssted for alverdens julemænd. Her mødes de uden for sæsonen med julemænd fra andre kulturer for at udveksle erfaringer og viden med hinanden og for at sprede glæde hos børn og voksne. Den efterhånden verdensberømte begivenhed er arrangeret af Bakken i fællesskab med Dansk Julemandslaug og tiltrækker ikke blot julemænd og deres familier, men også dansk og international presse samt almindelige juleinteresserede gæster fra hele verden.

Information


Dato

24. juli 2017

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail

Bakken Underholdning Julemaendenes Verdenskongres Optog

Julemændenes Verdenskongres

Oplev julemænd fra hele verden, når de møder til Julemændenes Verdenskongres på Bakken. Et festligt og sjovt event for store og små!

Bakken Dyrehaven Kapervogn Unge Stemning Hestevongstur

Velkommen til Bakken!

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern.
I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med flere end 32 forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig drives af dedikerede teltholdere samt deres familier. Besøgende betaler ikke for entré, ej heller for de mange gratis udendørs koncerter, for Pjerrots klassiske forestillinger eller for den gadegøgl, der altsammen er med at til skabe en stemning af folkelighed, tradition og fornyelse på Dyrehavsbakken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE