Bakken Dronningeporten Haengelås Aabning

INVITATION: Åbning af Bakken

Niels Olsen åbner Bakken 12. april

Trods den vådeste marts i mands minde spirer foråret i Dyrehaven nord for København, og det er på høje tid at åbne Bakkens 437. sæson.

Derfor er det os en glæde at invitere dig som presse til åbningsfest på Bakken fredag d. 12. april fra kl. 13.30. Eftermiddagen vil byde på fest og gøgl, champagne, rutsjebanetur og ikke mindst den ceremonielle åbning af Dronningeporten - i år med hjælp fra skuespiller og søn af ørkenen, Niels Olsen.

Niels Olsen skal i efteråret 2019 optræde i Cirkusrevyens telt sammen med resten af Ørkenens Sønner. Den sandglade skuespiller deltager som dette års æresgæst i hele programmet gennem eftermiddagen på Bakkens åbningsdag, og der vil blandt andet være fotomuligheder til åbningen ved Dronningeporten og ved Rutschebanen.

Pressetilmelding

Tilmeld jer meget gerne hurtigst muligt på presse@bakken.dk med antal og navne på fotografer / journalister og senest onsdag den 10. april.

Dagens program i detaljer

13.30
Velkomst, champagne og underholdning ved legendariske Professor Augusto og artistgruppen Come and See the Zirkus ved Dronningeporten på Bakken.

14.00
Formel åbning og taler ved Bakkens direktør Nils-Erik Winther samt æresgæst Niels Olsen.

14.15
Niels Olsen drejer den store nøgle til Bakkens karakteristiske røde port og åbner sæsonen. Herefter er der fælles rundtur til de nye ting på Bakken, bl.a. en helt ny forlystelse og et nyt pandekagehus. Undervejs er der gøgl og underholdning, og rundturen slutter af med årets første tur i Rutschebanen.

15.00
Reception på Skovly med snacks og drikkevarer for inviterede gæster og presse.

Vi glæder os til at byde foråret og alle gæster velkommen på en sand festdag i verdens ældste forlystelsespark.

Information


Udsendelse

28. marts 2019

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail til presse@bakken.dk

Tema

Invitation, Åbning, Kultur, Event

Læs flere pressemeddelelser

Flere pressemeddelelser fra Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE