Bakken Pjerrot Solnedgang Friluftsscenen

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

Presseinvitation til Bakkens åbningsdag 2018

Foråret spirer trods ihærdige indsatser fra Kong Vinter, og det er på høje tid at åbne Bakkens 435. sæson. Derfor er det os en glæde at invitere dig som presse til åbningsfest på Bakken:

Fredag d. 23. marts 2018 fra kl. 13.30

Eftermiddagen vil byde på fest og gøgl, champagne, rutsjebanetur og ikke mindst den ceremonielle åbning af Dronningeporten - i år med hjælp fra skuespiller og revydronning Lisbet Dahl.

Lisbeth Dahl deltager i hele programmet gennem eftermiddagen, og der vil blandt andet være fotomuligheder til åbningen ved Dronningeporten, ved Rutschebanen og ved Kraftprøven, hvor vi finder ud af, om Lisbet er ligeså stærk i hammerslag, som hun er i revykunsten.

Tilmeld jer meget gerne på presse@bakken.dk med antal og navne på fotografer / journalister senest onsdag den 21. marts.

Dagens program i detaljer

Kl. 13.30
Velkomst, akkreditering, champagne og underholdning ved legendariske Professor Augusto og artistgruppen Come and See the Zirkus ved Dronningeporten på Bakken.

Kl. 13.45
Åbningsceremoni ved Dronningeporten ved Bakkens direktør Nils-Erik Winther og æresgæst Lisbet Dahl.

Kl. 14.00
Lisbet Dahl drejer den store nøgle til Bakkens karakteristiske røde port og åbner sæsonen. Herefter er der fælles rundtur på Bakken med gøgl, underholdning, hammerslag ved Kraftprøven samt en tur i Rutschebanen i selskab med Lisbet Dahl.

Kl. 15.00
Reception på Prego med antipasti og drikkevarer, hvor direktør Nils-Erik Winther giver en kort introduktion til den nye sæson, der i år markerer en historisk ændring: For første gang i sin mere end 400 år lange lange historie åbner Bakken i år også for gæster i skolernes efterårsferie samt i weekenderne op mod jul.

Vi glæder os til at byde foråret og alle gæster velkommen på en sand festdag i verdens ældste forlystelsespark.

Information


Dato

13. marts 2018

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail

Presseadgang

For interview, foto samt presseadgang, skriv til presse@bakken.dk

Bakken Forlystelse Mine Train Ulven Gruppe Ung Fart Stemning

Bakken åbner!

Vi glæder os til endnu en forrygende og fantastisk sæson i verdens ældste forlystelsespark. Den nye sæson byder på masser af underholdning, skønne madoplevelser og sjov for store og små!

Læs mere om Bakkens åbning
Bakken Dyrehaven Kapervogn Unge Stemning Hestevongstur

Velkommen til Bakken!

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern.
I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med flere end 33 kørende forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig drives af dedikerede teltholdere samt deres familier. Besøgende betaler ikke for entré, ej heller for de mange gratis udendørs koncerter, for Pjerrots klassiske forestillinger eller for den gadegøgl, der altsammen er med at til skabe en stemning af folkelighed, tradition og fornyelse på Dyrehavsbakken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE