Bakken Pjerrot Solnedgang Friluftsscenen

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

Grib nostalgien: Gratis koncert med Rugsted & Kreutzfeldt

Det er ikke for sent nu! Søndag den 28. maj giver Rugsted & Kreutzfeldt eftermiddagskoncert på Bakken, hvor du både kan høre de kendte klassikere og den populære duos seneste skud på sangstammen. Det er på Friluftsscenen, det er gratis, og der er som altid fri entre til Dyrehavsbakken, som i disse dage står smuk og lysegrøn under bøgens brede favne. Så spring op, tag med - og kom tilfældigvis forbi!

Rugsted & Kreutszfeldt, kl 16.00, Friluftsscenen

Blandt kendte hits og klassikere kan blandt andet nævnes:

"Jeg Ved Det Godt"
"Spring Op, Tag Med"
"Kom Tilfældigvis Forbi"
"Går Gennem Tiden"

Information


Udsendelsesdato

18. maj 2017

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail

Bakken Stemning Underholdning Koncert Gaester

Bakkens eventkalender

Sæson er spækket med forrygende underholdning for store og små. Gratis koncerter, trylleri og magi, TirsdagsPigtråd, CoverTirsdag, Hundeskue, Gymnastikopvisning, FerieFest med Ramasjang, X Factor, MGP, Sankt Hans og meget, meget mere.

Se eventkalender
Bakken Dyrehaven Kapervogn Unge Stemning Hestevongstur

Velkommen til Bakken!

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern.
I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med flere end 32 forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig drives af dedikerede teltholdere samt deres familier. Besøgende betaler ikke for entré, ej heller for de mange gratis udendørs koncerter, for Pjerrots klassiske forestillinger eller for den gadegøgl, der altsammen er med at til skabe en stemning af folkelighed, tradition og fornyelse på Dyrehavsbakken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE