Bakken Pjerrot Solnedgang Friluftsscenen

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

Gratis koncerter på Bakken

Sommeren går på hæld, og det gør sæsonen på Bakken også. I år slutter verdens ældste forlystelsespark af med et brag af en sensommerfest fordelt over flere dage og med masser af gratis underholdning og koncerter:

Søndag den 20. august er der koncert med Ida Corr på Friluftscenen kl. 16.

Søndag den 3. september er der koncert med Page Four og Xander på Friluftscenen kl. 16.

TirsdagsPigtråd i hele august

For det mere modne publikum er der hver tirsdag i august TirsdagsPigtråd på Friluftsscenen kl. 19.30. Til sæsonens sidste Pigtråd den 29. august er der skruet et særligt stærkt program sammen med tre forskellige orkestrer flankeret af konferencier Jørgen de Mylius: svenske The Spotnicks samt danske Lollipops og The Dreamers.

Smag på Bakken!

Fra og med den 21. august til og med Bakkens sidste åbningsdag den 3. september kan man på flere af Bakkens restauranter få en to-retters menu til 159,- Konceptet hedder Smag på Bakken og gælder mere end ti forskellige restauranter.

Alle koncerter er gratis, og der er som altid fri entré til Bakken.

Information


Dato

10. august 2017

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail

Bakken Stemning Underholdning Koncert Gaester

Bakkens eventkalender

Sæson er spækket med forrygende underholdning for store og små. Gratis koncerter, trylleri og magi, TirsdagsPigtråd, CoverTirsdag, Hundeskue, Gymnastikopvisning, FerieFest med Ramasjang, X Factor, MGP, Sankt Hans og meget, meget mere.

Se eventkalender
Bakken Dyrehaven Kapervogn Unge Stemning Hestevongstur

Velkommen til Bakken!

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern.
I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med flere end 33 kørende forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig drives af dedikerede teltholdere samt deres familier. Besøgende betaler ikke for entré, ej heller for de mange gratis udendørs koncerter, for Pjerrots klassiske forestillinger eller for den gadegøgl, der altsammen er med at til skabe en stemning af folkelighed, tradition og fornyelse på Dyrehavsbakken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE