Bakken Underholdning Kunstnere 2020 FunkyFredag Dr. Alban

Dr. Alban gæster Bakken

Oplev selveste 90'er ikonet Dr. Alban, når han besøger Bakken til en sensommerkoncert

Fredag den 11. september giver Dr. Alban koncert på Bakkens Friluftsscene. Dr. Alban er klar til at give et brag af en koncert med en masse gode 90'er hits.

Nu er der ikke længe til, før Friluftsscenen igen bliver stedet for livemusik, når Dr. Alban optræder med en fredagskoncert i den sidste åbningsweekend i sommersæsonen på Bakken.

Fredag 11. september kan du igen opleve musik på Friluftsscenen, når Dr. Alban giver koncert på Bakken.
90'er-ikonet Dr. Alban bevæger sig inden for reggae og dancehall-genren og udgav tilbage i 1990 debutsinglen ”Hello Africa”. Han er blandt andet også kendt for hittet ”It’s My Life” fra 1992 og ”Sing Hallelujah” i 1993.

”Det er dejligt, at vi igen kan opleve noget musik og gratis underholdning fra vores musikscene. Det glæder mig, at vi endelig kan byde gæsterne velkommen til en sensommerkoncert, som denne gang er med Dr. Alban,” siger Bakkens administrerende direktør, Nils-Erik Winther.

Særlige forhold grundet Covid-19

Der er lagt op til et brag af en koncert den 11. september, når den svenske musiker Dr. Alban gæster Dyrehavsbakken. Men af gode grunde er alt ikke, som det plejer, og koncerten med Dr. Alban vil derfor blive afholdt på andre vilkår, end vi er vant til på Bakken.

Publikumsområdet foran Friluftsscenen vil blive hegnet ind, og der vil være adgang til 500 gæster.

”Vi afgrænser området omkring Friluftsscenen for at sikre, at der er god mulighed for at holde den nødvendige afstand,” siger direktør, Nils-Erik Winther, der desuden fortæller, at der vil være håndsprit tilgængelig på pladsen og ved begge indgange til publikumsområdet.

På pladsen vil der også være vagter til stede, som sørger for, at folk holder den nødvendige afstand.

Det er ikke muligt at forudbestille plads i det indhegnede areal, og vi opfordrer derfor folk til at dukke op i god tid for at sikre en plads til koncerten.

Tid og sted

Koncerten med Dr. Alban finder sted fredag den 11. september kl. 20 på Bakkens Friluftsscene og er som altid gratis.
Allerede fra kl. 19 vil der være 90'er opvarmning med DJ på scenen.

Husk at der altid er gratis entré til Bakken. Bakken åbner igen i år for gæster i skolernes efterårsferie i uge 42, hvor der vil blive budt velkommen til både høstfest og halloween i verdens ældste forlystelsespark.

Information


Dato

11. september 2020

Kontakt

Presseansvarlig, Pernille Danielsen
Send mail til presse@bakken.dk

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE