Bakken Pjerrot Solnedgang Friluftsscenen

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

Gratis cover-koncerter i det grønne

I maj og juni inviterer Bakken til CoverTirsdage, hvor gæster i ly af Dyrehavens grønne omgivelser kan rocke med til tonerne fra en række kendte kunstnere. I år hylder Bakken blandt andet David Bowie med cover-bandet Best of Bowie, der giver dig mulighed for at opleve musikken fra en af vores tids største sangere og sangskrivere.

Bøgen er langt om længe sprunget ud, aftenerne er lange og forhåbentlig lune, og de lyse nætter er over os. Det fejrer Dyrehavsbakken med en række gratis koncerter på Friluftsscenen tirsdage klokken 19.30. Alle er velkomne, så sæt et hak i kalenderen og start med en picnic i det grønne eller et besøg på en af Bakkens hyggelige restauranter og tag så med til alle tiders gengivelse af dit yndlingsband:

The Boss - Bruce Springsteen cover - tirsdag den 23. maj, 19.30 på Friluftsscenen

Die Herren - U2 cover - tirsdag den 30. maj, 19.30 på Friluftsscenen

Beatles Reviavel - The Beatles cover - tirsdag den 6. juni, 19.30 på Friluftsscenen

Gasoline - Gasolin cover - tirsdag den 13. juni, 19.30 på Friluftsscenen

Best of Bowie - David Bowie cover - tirsdag den 20. juni, 19.30 på Friluftsscenen

ABBA CZ - ABBA cover - tirsdag den 27. juni, 19.30 på Friluftsscenen

Alle koncerter er gratis, og der er som altid fri entré til Dyrehavsbakken!

Information


Udsendelsesdato

11. maj 2017

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail

Bakken Stemning Underholdning Koncert Gaester

Bakkens eventkalender

Sæson er spækket med forrygende underholdning for store og små. Gratis koncerter, trylleri og magi, TirsdagsPigtråd, CoverTirsdag, Hundeskue, Gymnastikopvisning, FerieFest med Ramasjang, X Factor, MGP, Sankt Hans og meget, meget mere.

Se eventkalender
Bakken Dyrehaven Kapervogn Unge Stemning Hestevongstur

Velkommen til Bakken!

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern.
I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med flere end 32 forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig drives af dedikerede teltholdere samt deres familier. Besøgende betaler ikke for entré, ej heller for de mange gratis udendørs koncerter, for Pjerrots klassiske forestillinger eller for den gadegøgl, der altsammen er med at til skabe en stemning af folkelighed, tradition og fornyelse på Dyrehavsbakken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE