EM-fest vises på storskærm på Bakken

Bakken inviterer til EM-fest

I juni måned kan du opleve de danske landsholdskampe på Bakken til dette års EM

Kæmpe fodboldfest i Dyrehaven: Oplev EM-feberen på Bakken

Dyrehavsbakken nord for København danner i juni måned ramme om den storskærm, som skal vise det danske fodboldlandshold, når de spiller deres indledende kampe til dette års EM. 

I juni måned rammer fodboldfeberen Bakken, hvor du kan komme med til fodboldfest og se Danmarks hjemmekampe på storskærm i verdens ældste forlystelsespark. Der vil være masser af stemning og fællesskab samt gode muligheder for at spise og drikke før, under og efter kampene. 

”Bakken vigtigste opgave er at underholde danskerne. Vi ønsker at skabe en fest, hvor alle kan deltage. Vores fodboldlandshold er noget, der samler os til fest, og i endnu højere grad når det for første gang afholdes i Danmark. Desværre er det ikke alle, som kan deltage som tilskuere til selve kampene, men til gengæld, så sørger Bakken for, at vi sammen kan følge med i alle Danmarks kampe herude i Dyrehaven, ” siger Bakkens administrerende direktør, Ole Andersen.  

Bakken tager ansvar

Der har været mange aflysninger af større arrangementer omkring EM, men Bakken går den anden vej og skaber i stedet rammerne for en folkefest.  

”På Bakken har vi faciliteterne til et udendørs fodboldarrangement på storskærm. Der er bare noget helt specielt ved at stå sammen og se de danske drenge fyre den af,” siger fortæller Ole Andersen.  

Bakken sørger for at sende kampene live via en storskærm ved Friluftsscenen. Der er indtil videre tale om 12., 17. og 21. juni. Og måske det endda kan blive til endnu flere, hvis Danmark gør det godt i de indledende kampe.  

”Vi føler, at vi har et ansvar over for Bakkens gæster at give dem uforglemmelige oplevelser i trygge omgivelser. Med op til 500 siddende kan vi afholde en EM-event, der skaber masser af fest, når Danmark spiller, og det synes vi ikke, danskerne skal snydes for. Vi glæder os til nogle dejlige juni-aftener på Bakken, sammen med landsholdet og en masse roligans,” fortæller direktør Ole Andersen.  

Der er noget om snakken – EM-feberen raser på Bakken! 

 

Datoer for kampe på Bakken

Lørdag 12. juni: (Bakken har åbent 11-22)
Kl. 18.00: Danmark– Finland

Torsdag 17. juni: (Bakken har åbent 14-21)
Kl. 18.00: Danmark– Belgien

Mandag 21. juni: (Bakken har åbent 12-23)
Kl. 21.00: Danmark– Rusland

information


Dato

12. juni 2021

17. juni 2021 

21. juni 2021

Kontakt

Presseansvarlig, Pernille Danielsen
Send mail til presse@bakken.dk

Bakkens pressemeddelelser

Presserum

Find de seneste pressemeddelelser og nyheder fra Bakken

Pressemeddelelser fra Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE