Bakken Pjerrot Solnedgang Friluftsscenen

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

D.K.H. Prins Joachim, Prinsesse Marie og børn åbnede Bakken i dag

Feststemning, forlystelser og fart. En fantastisk åbningsdag på Dyrehavsbakken i dag med folkelighed og familiehygge i fokus.

"Bakken er for alle - sådan har det altid været, og sådan skal det blive ved med at være!" Således lød ordene fra direktør Nils-Erik Winther i dag til Bakkens store åbningsfest, hvor Prins Joachim og Prinsesse Marie sammen med deres to børn, Prinsesse Athena og Prins Henrik kastede glans over verdens ældste forlystelsespark.

Og sikke en dag - den kongelige familie kørte i hestevogn, prøvede forlystelser, besøgte Korsbæk på Bakken og forestod den ceremonielle åbning af Dronningeporten. Og derefter var Bakken officielt åben for alle!

Senere på eftermiddagen var Prins Joachim, Prinsesse Marie og parrets børn til en lukket reception i Postgaarden i Korsbæk på Bakken sammen med ca. 100 inviterede gæster.

Om sæson 2017: Bakken er for alle

”Bakken har altid været hele Danmarks forlystelsespark”, sagde Bakkens direktør, Nils-Erik Winther. Den brede folkelige appel er historisk indkodet i vores DNA, og den agter vi at værne om. Derfor vil man som gæst på Bakken også i sæson 2017 kunne opleve vores brede udbud af forlystelser, spisesteder, men også gratis underholdning og en række events, der vil tiltale mange forskellige mennesker.”

I løbet af sæson 2017 vil der være en paraderække af gratis top-underholdning for børn både i form af Pjerrots elskede forestillinger, Mester Jakel-dukketeater, Kalle Kronhjorts uddeling af varme krammere, men også en masse gratis udendørs koncerter i børnehøjde. Både til påske og ved Bakkens traditionsrige feriefester i juli, kan børnene nemlig komme helt tæt på Onkel Reje, Motor Mille, Hr. Skæg og flere af de andre stjerner fra Ramasjang. Årets X Factor- og MGP-stjernefrø også lægge vejen forbi Bakkens Friluftsscene i løbet af sæsonen.

Herudover vil der i år være større koncerter med popstjerner som bl.a. Joey Moe og Ida Corr, ligesom Bakkens populære Cover-tirsdage med store kopi-bands og Pigtråds-tirsdage for seniorer vil tiltrække mange forskellige mennesker. For hele familien er der desuden Bakkens populære Skt. Hans aften ved Kildesøen med bål for både børn og voksne, båltaler og fyrværkeri.

Gøgl og artisteri hører hjemme på Bakken – NYT ZIRKUS

I 2017 puster Bakken nyt liv i en vigtig og historisk del af forlystelsesparkens DNA – nemlig gøglertraditionen, der siden 1600-tallet har haft sin plads på Bakken, og som den legendariske professor Tribini i nyere tid var med til at opretholde og levendegøre. I maj måned i år præsenteres nyheden Zirkus på Bakken – en to-dagsfestival, hvor professionelle gøglere og artister vil indtage hele Bakken med musik, underholdning, fest og kulør.

Dit Bakken – mit Bakken – alles Bakken

Som noget nyt i år beder Bakken sine gæster om at tage ejerskab på ”deres Bakken”. Under hastag’et #mitbakken opfordres alle besøgende til at dele de oplevelser, de har i verdens ældste forlystelsespark på sociale medier.

”Vi er interesseret i at blive klogere på, hvordan vores gæster opfatter Bakken – vi mener at kende Bakkens DNA – men vi bilder ikke os selv ind at have patent på den viden. Derfor bliver det interessant at erfare vores gæsters oplevelser og på den måde at sikre os, at Bakken virkelig er og bliver en moderne forlystelsespark for hele Danmark”, siger Nils-Erik Winther.

Information


Udsendelsesdato

30. marts 2017

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail

Læs flere pressemeddelelser
Bakken Underholdning Pjerrot Unge Stemning Rutschebanen

Bakkens eventkalender

Sæson er spækket med forrygende underholdning for store og små. Gratis koncerter, trylleri og magi, TirsdagsPigtråd, CoverTirsdag, Hundeskue, Gymnastikopvisning, FerieFest med Ramasjang, X Factor, MGP, Sankt Hans og meget, meget mere.

Se eventkalender
Bakken Dyrehaven Kapervogn Unge Stemning Hestevongstur

Velkommen til Bakken!

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern.
I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med flere end 32 forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig drives af dedikerede teltholdere samt deres familier. Besøgende betaler ikke for entré, ej heller for de mange gratis udendørs koncerter, for Pjerrots klassiske forestillinger eller for den gadegøgl, der altsammen er med at til skabe en stemning af folkelighed, tradition og fornyelse på Dyrehavsbakken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE