En god håndfuld komikere er klar til Comedy på Bakken.

Comedy og en masse grin under åben himmel

I juni er Comedy på Bakken endelig tilbage

Juni byder på fire fredage med stand-up under åben himmel

Hver fredag i juni er der endnu mere at grine af, når Bakken lancerer sit Comedy-program, hvor kendte komikere optræder på Friluftsscenen.

I juni 2019 fik Comedy på Bakken sin debut, og nu er det endelig tilbage. I juni måned danner Friluftsscenen rammer om store aften-oplevelser, når Comedy på Bakken igen fylder verdens ældste forlystelsespark.

Det glæder Bakkens administrerende direktør Ole Andersen, at folk igen kan komme ud og grine sammen på Bakken.

”Der har været lidt langt mellem de gode grin det sidste år, som har været en hård tid for mange mennesker. Men det er ved at være slut nu. På Bakken skal folk more sig, så derfor er det helt naturligt, at vi laver et Comedy-program,” siger han.

Humor i højsædet

Humor er en vigtig del af vores hverdag, og specielt på Bakken giver det mening, at man er ekstra underholdt, og det bliver i år med blandt andre Lasse Rimmer, Philip Devantier, Michael Schøt og Ane Høgsberg.

”Vi er utrolig stolte af vores kommende juni-program for events, hvor vi med både EM, sommerkoncerter og Comedy på Bakken, tilbyder Bakkens gæster unikke og sjove oplevelser. Til en sommer hvor meget er annulleret af store events, er vi glade for, at vi kan levere på det niveau, vi plejer. Det bliver en fantastisk juni,” siger direktør Ole Andersen.

Kendte ansigter

Fire fredage i juni er der lagt op til den ene joke efter den anden, når tre kendte danske komikere hver fredag optræder på Bakkens Friluftsscene.

En af de komikere, som deltog i Comedy på Bakken for allerførste gang tilbage i 2019 er komiker Phillip Devantier.

”Jeg husker showet i 2019 som en fantastisk oplevelse. Publikum var med os fra start, og da jeg gik af scenen, var min første tanke "Det må jeg prøve igen en dag!" Så jeg ser virkelig frem til at stå ude på Bakken og grine med deres dejlige gæster,” siger Philip Devantier.

Også komiker Mikkel Rask kommer igen til at underholde gæsterne på Bakken, når han sammen med Torben Chris og Thomas Hartmann optræder 18. juni.

“Stemningen på Bakken er uovertruffen - jeg er meget stolt af som komiker at være del af stedets lange historie for underholdning, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage,” fortæller Mikkel Rask.

Hele juni måned er der lagt op til højt humør. Der er noget om snakken – der er sjovest på Bakken.

 

Årets program for COMEDY PÅ BAKKEN

Lasse Rimmer, Phillip Devantier og Jacob Taarnhøj - fredag den 4. juni, kl. 20.00 ved Friluftsscenen

Carsten Bang, Simon Væver og Dan Andersen - fredag den 11. juni kl. 20.00 ved Friluftsscenen

Torben Chris, Mikkel Rask og Thomas Hartmann - fredag den 18. juni kl. 20.00 ved Friluftsscenen

Michael Schøt, Mads Holm og Ane Høgsberg - fredag den 25. juni kl. 20.00 ved Friluftsscenen

Som optakt til juli måneds store stand up-event kan man oplagt spise på en af Bakkens restauranter eller besøge en af de hyggelige klassiske beværtninger. 

Information


Udsendelse

28. maj 2021

Kontakt

Presseansvarlig, Pernille Danielsen
Send mail til presse@bakken.dk

Tema

Kultur, Underholdning, Event, Fritid, Stand-up

Læs flere pressemeddelelser

Flere pressemeddelelser fra Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE