Pjerrot Efteraar Event Boern Underholdning Aktivitet Efteraarsferie

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

På fredag åbner Bakken for første gang nogensinde for gæster i efteråret. Verdens ældste forlystelsespark er derfor i disse dage i fuld gang med klargøringen til den nye sæson, og i dag lagde Lyngby Menighedsbørnehave vejen forbi Bakken for at hjælpe Pjerrot med at efterårspynte hans lille grønne hus.

Børnehavebørn gjorde Pjerrots hus efterårsklart til ny sæson

Solen stod fra en skyfri klar oktoberhimmel, da storegruppen fra Lyngby Menighedsbørnehave i formiddags kyndigt bistod Pjerrot med at efterårsdekorere hans hus med solsikker. Pjerrot kvitterede ved at trylle, læse eventyr for børnene og byde på boller og kakao.  

"Har du taget et godt tryllenummer med til os i dag," lød det fra Pjerrot oppe fra scenen, hvor Rosalie på fem år stod med tylskørt uden på termobukserne, mens hun smilende mumlede nej og kiggede op på den hvidklædte gøgler. Heldigvis var tryllemesteren forberedt og trådte til med et nummer, Rosalie kunne låne, og i fællesskab fik de to imponeret kammeraterne fra børnehaven.

En fantastisk mulighed for børnene

"Vi har talt om Pjerrot hjemmefra, og børnene har glædet sig meget til at hjælpe ham i dag. Og så er det jo en helt fantastisk mulighed for os at tage børnene med på en dejlig tur, der ikke koster noget. Det vidste vi med det samme, at vi gerne ville med til," sagde Helle, der er leder i Lyngby Menighedsbørnehave.

Og hjælp fik Pjerrot. 300 solsikker nåede børnehavebørnene i fællesskab at dekorere hans hvide stakit med, så Pjerrots Hus kan stå klart til Bakkens efterårssæson, der skydes i gang om blot to dage. Foruden børnenes 300 solsikker bliver Bakken pyntet med mere end 10.000 friske efterårsblomster, og her er det blomsterdekoratør Mogens Grønbech, der kyndigt bistår forlystelsesparken.

Temaet for Efterår på Bakken er høstfest. Festen starter på Kulturnatten fredag den 12. oktober og varer til og med søndag den 21. oktober. Læs mere om efterårsferien på Bakken her.

Efterår 2018: 12. oktober - 21. oktober - Jul 2018: Weekender fredag til søndag den 23. november - 22. december

Bakken er hele Danmarks forlystelsespark, og sæson 2018 bliver ingen undtagelse. For første gang i sin 435 år lange historie udvider Bakken nemlig sæsonen til også at inkludere skolerens efterårsferie fra og med Kulturnatten fredag den 12. oktober samt weekenderne op mod jul fra og med fredag den 23. november. 

 

Information


Dato

10. oktober 2018

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail til presse@bakken.dk

Tema

Efterår, Kultur, Underholdning, Nyhed

Find flere billeder fra dagen Læse flere pressemeddelelser
Efteraar paa Bakken 2018 Boern

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE