Jul på Bakken - alle fredage, lørdage og søndage fra den 23. november til 22. december!

Bakkens store jule-debut

Jul på Bakken blev skudt i gang i weekenden med masser af glade gæster

Jul på Bakken blev skudt i gang i weekenden med masser af glade gæster. Det skete for første gang i forlystelsesparkens 435 år lange historie.

Med veterantog til Bakken

I weekenden åbnede verdens ældste forlystelsespark for første gang nogensinde for gæster i juleperioden. I den anledning steg et dusin julemænd, Pjerrot, Bakkens direktør og flere end 100 gæster på veterantoget i København for lade sig fragte til Klampenborg Station. Her blev alle gæster modtaget af Vedbæk Garden, der for fuld julemusik fulgte optoget gennem Dyrehaven ned til Bakken, hvor julemarked, forlystelser, en interaktiv mistelten og tre syngende rensdyr ventede.

Nok var det koldt i weekenden, men røgen fra damplokomotivet, julelysene og smilene fra de mange glade gæster vandt over kulden og gjorde lørdagen helt særlig varm og julet på Bakken nord for København.

”Vi er utrolig stolte over at invitere vores gæster til Jul på Bakken, og vi sætter stor pris på Dyrehavens smukke omgivelser. Og vores gæster deler heldigvis vores begejstring. Lørdag og søndag har vi haft mange besøgende på Bakken, stemningen har været helt fantastisk og hyggelig herude, og vi forudser, at Jul på Bakken bliver en stor succes, præcis som Efterår på Bakken var det i oktober. Vi er meget tilfredse med, at vi med vores nye rammevilkår endelig har fået mulighed for at realisere vores idéer og lade verdens ældste forlystelsespark møde gæsterne i de perioder, hvor de efterspørger det,” siger Nils-Erik Winther, direktør for A/S Dyrehavsbakken.

  • Bakken holder åbent i weekenderne frem til jul til og med lørdag den 22. december. Fredage åbner Bakken kl. 14, mens der åbnes kl. 12 på lørdage og søndage. I forlystelsesparken er der julemarked, restauranterne byder på julefrokost og julegodter, og forlystelserne er åbne.
  • Første søndag i advent, søndag den 2. december, er der Julemærkemarch på Bakken til fordel for julemærkehjemmene.
  • Lørdag den 15. december afholdes Danmarks største luciaoptog på Bakken, hvor flere end 200 børn ventes at gå optog gennem Bakkens julefyldte gader og stræder. 
  • Veterantoget kører til Bakken igen i weekenden den 15./16. december.

Information


Udsendelse

27. november 2018

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail til presse@bakken.dk

Tema

Jul, Åbning, Nyhed, Julemænd, Julestemning, Veterantog

Læs flere pressemeddelelser fra Bakken

Flere pressemeddelelser fra Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE