Skovfestival 1820x600px.jpg (1)

Bakken træder ind på sommerfestivalscenen med Bakken Skovfestival

Stort program fra Skt. Hans og hele midsommer-weekenden 23-26. juni

Bakken præsenterer Skovfestival

Som noget helt banebrydende nyt, træder Bakken nu ind på sommerens festivalscene, med et flot program over hele midsommer-weekenden, startende med Skt. Hans aften, og så masser af spændende koncerter og underholdning resten af weekenden i perioden 23-26. juni.

Ole Andersen, adm. direktør for Bakken:
Dette er noget vi har kæmpet for og planlagt et stykke tid. Det er med afsæt i Skt. Hans aften og midsommeren, som er stor på Bakken, blandt andet fordi Bakken faktisk har fødselsdag Skt. Hans aften – vi har i år den 440. sæson. Musik og underholdning har altid været en del af Bakken, nu tager vi den bare lidt videre, og har oppet kvaliteten, bands og underholdning. Desuden vil man opleve et ændret sceneområde og et helt nyt lydsystem ved Friluftsscenen.”

Danmark er et festival-land, og Bakkens dna med fællesskab, frihed og fest, og Bakkens Skovfestival placeres ved midsommer, hvor Bakken og skoven tager sig bedst ud.

Ulrik Nissen, Kommerciel chef:
Når der planlægges et festivalprogram, er det altid et puslespil, og når du placerer en festival i aktiv forlystelsespark, er det ekstra sjovt. Men på Bakken er vi vant til både volume og masser af aktiviteter på samme tid, og vi er stolte af vores program, som rummer store bands, det nye, og interessante nye tiltag, hvor der som på alle festivaler er lidt for enhver smag, blot hvor alt ligger i et nyt niveau, man måske ikke har set på Bakken før.

Et spændende festivalprogram

Programmet indeholder store bands, nye interessante navne, comedy, en fuld DJ-dag og ikke mindst interessante personligheder - der bliver noget for enhver smag, og det bliver ikke kedeligt.

Ulrik Nissen, Kommerciel chef, fortsætter:
Når man lægger ud Skt. Hans aften med Magtens Korridorer, og båltalen holdes af Søren Brostrøm, så er linjen lagt for hvad vi vil med denne festival. Bakken kan sagtens rumme store bands og personligheder på samme tid. Fredagen er der f.eks. Joyce, et af DK´s mest interessante bands lige nu, og lørdag har vi både folkelighed i Rasmus Bjergs John Mogensen hyldest, og Comedy Relief i Kampen mod Ensomhed med Lasse Rimmer som tovholder. Søndagen går til de nyudklækkede studenter – de trænger virkelig til fest, de har jo nærmest været i lockdown siden 1.g – vi glæder os, men vi er ikke færdige med at planlægge endnu.

Der er meget mere om festivalen på www.bakken.dk/skovfestival og Bakkens øvrige platforme.

Information


Udsendelse

18. januar 2022

Tema

Skovfestival, event, tiltag

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Kommerciel Chef, Ulrik Nissen
Send mail til presse@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE