Aabning_Bakken_Season_Port_Laas_Noegle_Aktivitet_Gratis_Koebenhavn.jpg

Bakken udskyder åbningen

Bakkens sæson udskydes til slut april.

På baggrund af udviklingen af Covid-19 udskyder Bakken nu åbningsdatoen til torsdag 30. april.

Den officielle åbning af Bakken var planlagt til fredag 3. april, men på baggrund af udviklingen af Covid-19 udskyder Bakken nu åbningsdatoen til torsdag 30. april.

"På Bakken er vores vigtigste og højeste prioritet gæsternes og medarbejdernes sikkerhed. Vi følger derfor udviklingen af coronavirus meget tæt. Vi har på baggrund af den seneste udvikling og udmeldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne valgt at udskyde Bakkens åbning fra den 3. april til torsdag den 30. april," siger administrerende direktør, Nils-Erik Winther. 

Alle arrangementer og aktiviteter i løbet af april måned på Bakken er aflyst og vil, i det omfang det er muligt, blive rykket til et senere tidspunkt. I løbet af de kommende dage sørger Bakken for at kontakte de gæster, der har booket et arrangement på Bakken i perioden 3. til 29. april. 

”Vi er meget berørte af situationen og kede af at måtte skuffe alle jer, der havde glædet sig til at opleve påsken på Bakken, men vi glæder os meget til, at vi forhåbentlig kan byde jer velkommen til sæson 2020 på Bakken fra torsdag 30. april,” siger direktør Nils-Erik Winther. 

Bakken har valgt at følge myndighedernes opfordring til at hjemsende medarbejdere, hvor dette er muligt. Bakkens administrative personale vil derfor frem til og med 27. marts arbejde hjemmefra, og det vil ikke være muligt at træffe medarbejdere på Bakkens kontor.

Hvis du som gæst har spørgsmål, kan du sende en mail til bakken@bakken.dk. 

For yderligere pressekontakt kan der rettes henvendelse til presse@bakken.dk 

Information


Udsendelse

16. april 2020

Kontakt

Presseansvarlig, Pernille Danielsen
Send mail til presse@bakken.dk

Tema

Kultur, Event, Åbning

Læs flere pressemeddelelser

Flere pressemeddelelser fra Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE