mess2mgxaeglk7exujjv.jpg

Bakken lukker julesæsonen før tid

På baggrund af de nye restriktioner vælger Bakken at lukke julesæsonen før tid

Bakken lukker igen julesæsonen før tid

På baggrund af regeringens seneste udmelding med skærpende restriktioner, lukker Jul på Bakken 2021 før tid.

Set i lyset af de nye restriktioner, som også omhandler barer, restauranter, cafeer, spillehaller samt alle indendørs aktiviteter i forlystelsesparker, lukker Bakken ned ved forbud fra i dag (18. december) kl. 22.00, og resten af julen.

Lukker på baggrund af nye restriktioner

Det har været et mildt sagt anderledes år for Bakken i 2021, men Bakken har dog alligevel haft en god sæson, ikke mindst pga. af forandringsparathed hos gæster og ansatte.

Selvom Covid-19 har været et spøgelse vi har døjet med i større eller mindre grad hele året, har vi alligevel haft en god sæson, hvor vi tager hatten af for vores gæster og medarbejdere, der har udvist stor tålmodighed. Nu skal vi så lukke igen her op mod jul. Det er ærgerligt, men vi glæder os allerede til i foråret til at sige velkommen igen på Bakken,” siger administrerende direktør, Ole Andersen.

Vi kan næsten ikke vente til det bliver 2022

Der er masser at glæde sig til i 2022, og planlægningen er i fuld gang.

Vi er glade for at der allerede er mange der har købt sæsonkort til 2022, for der bliver masser at glæde sig til, med mange nye tiltag. Dem kan alle høre mere om den næste måneds tid. Her på Bakken kan vi ikke vente på det bliver 2022. Der er mange der har købt sæsonkort, og de kn afhentes på Bakken inden jul, så de kan ryge under træet,” lyder det fra Ole Andersen.

Bakken glæder sig til at kunne byde velkommen til en ny sæson og åbner igen 8. april 2022, og det bliver som altid med stor fokus på at fejre påske på Bakken i det dejlige forår.

Vi går allerede efter nytår i gang med af forberede 2022, herunder påsken på Bakken. Der er dog masser i godteposen til hele 2022, alt dette kommer vi tilbage med i løbet af de næste uger og måneder – det er helt klart noget man skal glæde sig til.” afslutter Ole Andersen.

Hold øje med Bakkens platforme for opdateringer ift. åbningstider, restriktioner og andre informationer.

Information


Udsendelse

18. december 2021

Tema

Kultur, Event, Jul

Kontakt

Kommerciel Chef, Ulrik Nissen
Send mail til presse@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE