DSC03517-3.jpg

Bakken forventer et stort boom i efterårsferien – med en ekstra weekend i uge 43.

Bakken forventer et stort boom i efterårsferien - med en ekstra weekend i uge 43.

Sommeren er definitivt slut, det rusker derude og løvfaldet er sat ind. Det betyder også at efterårsferien er lige rundt om hjørnet, og Bakken åbner op for nogle spændende dage fra lørdag i uge 41, hele uge 42 og weekenden i uge 43 som noget helt nyt.

Bakken vil være pakket ind i Halloween med masser at tilbud til børn og voksne, og med trækplastret Rædselsdybet som hovedattraktionen. Ole Andersen, adm. direktør på Bakken:

Efterårsferien er en speciel tid for os på Bakken, for det er virkelig her vi tematiserer om til hyggelig uhygge, en af Danmarks største horror-attraktioner, men samtidig leverer alle de forlystelser som folk kender fra sommeren. Det er en enorm populær periode for vores gæster, og et must-go til alle de familier der holder efterårsferie i Danmark”.

Efteråret forlænges med ny weekend!

Årets efterårsferie er som noget helt nyt krydret med en ekstra weekend, som både giver dem der er væk i efterårsferien en ekstra chance for at opleve Halloween på Bakken, men også giver svenskerne en mulighed for at opleve Bakken, når deres efterårsferie starter. Ole Andersen fortsætter:

”Vi har fået placeret en ekstra weekend i uge 43 fra fredag til søndag. Den weekend forventer vi meget af, da vi ved at en masse der er væk i uge 42, gerne vil til Bakken, men også især svenskerne der får mulighed for at komme til regionen og Bakken, og opleve alt dette som gør vores efterårsferie så populær – vi forventer op til 150.000 gæster i hele perioden”.

Rædselsdybet, som blev introduceret sidste år med stor succes, udbygges til denne efterårsferie. Ulrik Nissen, Kommerciel chef uddyber:

At skabe denne horrorforlystelse er lidt af en mundfuld, og i år har vi endda udvidet attraktionen, som nu har næsten en 300 meter lang bane, flere monstre og en feature som jeg ikke vil beskrive her, den skal folk opleve. Vi deler op i en dags- og aften attraktion, hvor aftenversionen virkelig i år bliver for de modige. Vi har både været i USA og brugt masser af kreative kræfter på at gøre det endnu bedre end sidste års succes. Horror er kommet for at blive, og på Bakken forventer folk bare det er så skræmmende det kan blive.”

Bakken tilbyder meget andet i efterårsferien, blandt andet Onkel Reje hver dag på Friluftsscenen med et nyt specialshow lavet specielt til Halloween, halmballelabyrint, tegnekonkurrencer og ansigtsmaling, forlystelser og mad og drikke på cafeer, fastfood, restauranter og barer. Allerede nu kan man online bestille forskellige slags turbånd, menu-pakker, is for fastfood og meget mere.

Information


Udsendelse

5. oktober 2023

Tema

Efterår, Efterårsferie, Halloween, Børneunderholdning

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Kommicel chef, Ulrik Nissen 
Send mail til ulrik@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE