Bakken Stemning Kuloerte Lamper Lyskaede

Presserum

Læs seneste pressemeddelelser fra Bakken

Bakken efter uheld: Det kan vi sige om hændelsen

Lørdag den 7. april har en 12-årig dreng efter at have prøvet forlystelsen Skyroller på Bakken fået det dårligt og været på hospitalet. På den baggrund har politiet efter kontakt fra drengens familie mandag den 9. april afspærret forlystelsen, mens omstændighederne undersøges. Forlystelsen vil være lukket, indtil den igen er sikkerhedsgodkendt. 

"Vi beklager dybt, at en af vores gæster har haft en meget ubehagelig oplevelse i en af vores forlystelser. Det er en situation, vi tager meget alvorligt, og som vi er i fuld gang med at undersøge til bunds. I den forbindelse skal forlystelsen Skyroller gennemgå en teknisk udredning, så vi kan få klarlagt, om forlystelsen har været ramt af en teknisk fejl, som er årsag til de skader, drengen har pådraget sig. Force Technology har sammen med politiet været forbi og foretage undersøgelser på forlystelsen tirsdag eftermiddag, og vi forventer, at der foreligger en rapport i løbet af onsdag eftermiddag" siger Nils-Erik Winther, administrerende direktør for A/S Dyrehavsbakken.

Forlystelsen Skyroller på Bakken er fra 2014 og har den 21. marts op mod Bakkens sæsonstart den 23. marts 2018 gennemgået alle lovpligtige tekniske undersøgelser og er her blevet godkendt af Dansk Teknologisk Institut. Skyroller er en populær forlystelse, som den velrenomerede tyske producent Gerstlauer står bag. 

Bakken er som helhed planmæssigt lukket på hverdage i denne uge og åbner planmæssigt igen i weekenden fra og med lørdag den 14. april. Om det bliver med eller uden forlystelsen Skyroller i drift vides endnu ikke. 

"Vi skal være fuldstændig sikre på, at Skyroller opfylder de påkrævede tekniske sikkerhedskrav, før vi åbner denne forlystelse igen. Det er det eneste, vi med sikkerhed kan sige her og nu," siger Nils-Erik Winther.

Information


Dato

10. april 2018

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail til presse@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE