Bakken Paaske Foraar Forår Udsmykning

Bakken åbner til påske: Afslører to store nyheder

I år byder Bakken gæster fra nær og fjern velkommen fra 26. marts, når de ikoniske røde porte på ny bliver slået op i weekenden op til påske med blandt andet to nye store forlystelser.

Blomster og træer springer ud i takt med, at foråret finder vej til Dyrehaven. I år slår verdens ældste forlystelsespark de røde porte op fredag 26. marts til en længe ventet påskeåbning, hvor åbningen byder på en forårsklædt park, udendørs forlystelser, spil- og isboder samt take away fra Bakkens cafeer og restauranter.

”Det bliver helt fantastisk endelig at kunne slå portene op og byde folk velkommen i verdens ældste forlystelsespark med blandt andet to splinternye forlystelser. Folk trænger virkelig til at komme ud og få nogle dejlige oplevelser, og det glæder vi os til at kunne give dem,” siger administrerende direktør, Ole Andersen.

To nye forlystelser

Til forlystelsesentusiasterne er der gode nyheder, da hele to nye forlystelser, Tidsmaskinen og Græshoppen, står klar til åbningsdagen.

"Vi glæder os utrolig meget over, at der i år kommer to helt nye forlystelser til på Bakken. Der skal altid være grund til at tage på Bakken til nye spændende oplevelser, og derfor er vi utrolig glade for i år at få mulighed for at byde vores gæster ombord i to nye store forlystelser som Tidsmaskinen og Græshoppen er," siger Bakkens direktør, Ole Andersen.

Der er både tale om en familieforlystelse med en bred målgruppe og så en vildere forlystelse til de fartglade.

”Der er ingen tvivl om, at vi med de to nye forlystelser rammer et bredt segment. Her har vi mulighed for både at give en ny oplevelse til hele familien i Tidsmaskinen, som byder på en stor fælles familieoplevelse. Action får du til gengæld masser af i Græshoppen til de mere modige,” fortæller direktøren. Derudover får Bakken også flere nye spil, der kan opleves fra 26. marts.

Mundbind er, ligesom i sæsonen 2020, stadig et krav i Bakkens forlystelser, hvor alle fra 12 år og opefter skal bære mundbind i Bakkens forlystelser.

Krav fra myndighederne

Ved genåbningen følger nye krav fra sundhedsmyndighederne, når man som gæst besøger Bakken til den kommende sæson. Her skal parkens gæster fremvise billedlegitimation samt dokumentation for en negativ Covid-19 test.

”Vores gæster kommer til at stifte bekendtskab med de nye krav fra sundhedsmyndighederne, når de besøger Bakken. Det betyder, at alle over 15 år skal kunne fremvise en negativ Covid-19 test, som maksimalt er 72 timer gammel ved ankomsten til parken,” forklarer administrerende direktør, Ole Andersen.

For at efterleve vejledninger og retningslinjer fra myndighederne er Bakkens område hegnet ind, så der til den kommende sæson indtil videre vil være to indgange for at komme ind på Bakken.

”Da vi ligger ude i Dyrehaven og er en åben park, har vi været nødt til at hegne Bakken ind og lave to kontrollerede indgange, hvor vi står klar med personale til at hjælpe vores gæster ind på sikker og tryg vis samt besvare alle de spørgsmål, der måtte opstå,” siger Ole Andersen.

Bakkens gæster skal sørge for at testes hjemmefra, enten en PCR-test eller en kviktest, og personer under 15 år opfordres også til at have legitimation med, da de kan blive spurgt efter det ved indgangene.

Ingen tidsreservation på Bakken

Du skal som gæst hverken reservere tid til at komme ind i parken eller for at prøve forlystelser, men derimod blot have en negativ Covid-19 test samt legitimation klar, så der ikke opstår unødig kø ved indgangene.

”Vi har et stort fokus på at leve op til alle myndighedernes restriktioner, hvor Bakken følger alle forholdsregler med blandt andet afstandskrav i forlystelser, kø-systemer, nem adgang til håndsprit samt grundig rengøring, så gæsterne kan føle sig trygge og få en god oplevelse, siger Ole Andersen, der glæder sig til sæsonåbningen.

Bakkens sommersæson strækker sig indtil 12. september.

Information


Dato for udsendelse

16. marts 2021

Kontakt

Presseansvarlig: Pernille Danielsen
presse@bakken.dk
+45 9215 3660

Bakken er verdens ældste forlystelsespark

Dyrehavsbakken

Bakken ligger i Dyrehaven ved Klampenborg godt 10 kilometer nord for København og er verdens ældste forlystelsespark. Dyrehavsbakken tiltrækker hvert år sommerglade gæster fra nær og fjern. I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark, hvor der årligt er 2,2 millioner gæster i løbet af sommersæsonen samt i efterår- og juleperioden. I parken er der 32 kørende forlystelser og en Friluftsscene til musikalsk underholdning. Bakken er desuden hjemsted for Cirkusrevyen, der begyndte helt tilbage i 1935.

Bakken Forlystelser Hurlumhej Corona Medarbejdere Visir
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE