Bakken Dronningeporten Haengelås Aabning

Bakken åbner sin 442. sæson med stor optimisme

Bakken åbner sin 442. sæson med stor optimisme.

Foråret starter tidligt i år, for Bakkens åbning er altid et tegn på at lysere tider og varme er på vej. Det er også det der forventes fra verdens ældste forlystelsespark, som mod sæson 2024 ser optimistisk på de næste måneder over sommeren. Ole Andersen, adm. direktør for Bakken:

Der var for Bakken i sidste sæson mange rekorder vejrmæssigt, blandt andet den vådeste juli i 100 år. På trods af det lavede Bakken et bedre resultat end året før, faktisk det 4. bedste nogensinde med 1,875 mio. gæster med et fantastisk forår. Vi regner ikke med samme våde vejr i denne sæson, så vi ser ret optimistisk på de næste måneder, for vi kan mærke og se på tallene, at danskerne bare vil ud og hygge sig og have det sjovt.

I sin 442. sæson ligger der blandt en masse god underholdning også en stor sportssommer, som også er god for Bakken og ikke mindst et væld at udbud med masser af forlystelser, spil og alle slags tilbud til ganen og maven. Ole Andersen fortsætter:

Hvis vi starter med underholdningen, hvor både Bakkens Hvile og Cirkusrevyen oplevede stor publikums- og anmeldersucces sidste år, så er vi allerede langt foran på salget. Samtidig har vi allerede nu et fantastisk event-program på plads, hvor koncerter med Safri Duo, Fyr og Flamme og Dodo & the Dodos igen vil fylde Bakken op med masser af forventningsfulde gæster. Der kommer et EM i fodbold, som kan opleves på Bakken, og som altid holder vi fast i både Comedy og coverprogram på Friluftsscenen. Det bliver en stor sommer.

Til den nye sæson er der blandt andet et par nye forlystelser, som kommer senere på året og et nyt madkoncept. Denne udvikling er vigtig for Bakken, som i 441 sæsoner altid har formået at forny sig.

Det er ikke fordi vi laver kæmpeændringer i år, men der er altid nyheder. I år er der f.eks. sushi på menuen for første gang nogensinde, når Bakkens nye sushirestaurant slår dørene op. Vi har også en ny dejlig forlystelse for de mellemstore børn og voksne. Pointen er, at vi altid kommer med noget nyt, og det er en af grundene til, at Bakken har eksisteret siden 1583.” lyder det fra Ole Andersen.

Bakken kører også stolt videre med sine CSR-projekter primært med kampen mod ensomhed, og der er også stor fokus på Bakkens arbejde frem mod det bæredygtige. Ole Andersen afslutter:

Kampen mod ensomhed er desværre aldrig noget, der forsvinder, og det er en prioritet for os. Samtidig bliver 2024 også et år, hvor der rykkes på bæredygtigheden, hvor blandt andet vores P-plads tilpasses den eksplosive vækst i el-biler. Dette kommer der meget mere om i 2024, hvor vi forventer en fantastisk sæson”.

Bakken åbner 22. marts, hvor Ole Andersen åbner porten sammen med Silas Holst, som spiller med i årets Cirkusrevy. Bakken har åbent hele påsken med masser af aktiviteter for familier med blandt andet underholdning fra Ramasjang, Hr. Skæg, MGP og Børste-show.

Information


Udsendelse

20. marts 2024

Tema

Nyheder, Åbning, 442. sæson

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Kommicel chef, Ulrik Nissen 
Send mail til ulrik@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE