_DSC5551.jpg

Bakken åbner sin 441. sæson med Bodil Jørgensen som æresgæst.

Bakken åbner sin 441. sæson med Bodil Jørgensen som æresgæst.

For godt 440 år siden annekterede England New Foundland, der blev grundlaget for britiske kolonisering af USA – på samme tidspunkt åbnede Dyrehavsbakken teltene for første gang.

Nu går Bakken ind i sin 441. sæson, og forventer endnu en forrygende år, og som traditionen byder, blev der festligt åbnet af gøglerne fra Zirkus, Pjerrot, direktør Ole Andersen og ikke mindst skuespiller Bodil Jørgensen, som for første gang optræder på Bakken i Cirkusrevyen.

2023 har masser af spændende tiltag på programmet, men for en gang skyld er det ikke en ny vild forlystelse, men en blanding af meget af andet, der ikke mindst udvikler Bakken.

Ole Andersen udtaler:
Vi har brugt de sidste par år på at etablere nye store forlystelser, så der holder vi lige en pause, men der mildt sagt en del andet på programmet. For gæsten er det ikke mindst vores tiltag online der er interessante, hvor flere og flere af Bakkens kendte produkter kan købes online, men der er også masser af forbedringer på Bakken, med ny barista kaffebar, forlystelser der vender tilbage, nye spil og ikke mindst en helt ny Cirkusrevy, hvor især Bodil Jørgensen er en del af det nye stærke hold. Vi fylder 440 år til Skt. Hans, og Bakken har endnu engang bevist at vi tilpasser os, og ikke mindst udvikler.

Bodil Jørgensen var også glad for at være med til at åbne Bakken: ”Jeg synes det er en meget stor ære at få lov til at være med til at åbne verdens ældste forlystelsespark, og jeg glæder mig enormt meget til revyen, det bliver virkelig specielt. At være en del af Bakken med den varme og entusiasme man møder er helt unikt.”, udtaler den populære skuespiller.

Der var ellers godt gang i Bakken inden åbningen, da orkanen Otto kiggede fordi, og tog det store cirkustelt med i vinden, men heldigvis blev der reageret hurtigt, og nu står der et telt til låns resten af sæsonen.

Ole Andersen fortsætter: ”Vi fik noget af en forskrækkelse og i ca. 1 time var vi nervøse for om der kom revy i 2023, og så var vi videre. Der står nu et flot telt til låns, og Cirkusrevyen afvikles helt som planlagt – det er vi glade for – især når vi har fået Bodil med om bord. Men der er også Ørkenens Sønner senere på året og andre overraskelser – så teltet er vigtigt for os på Bakken”.

Kendte figurer til påskens familieunderholdning:

Bakken har åbent hele påsken med masser af familieunderholdning med blandt Gurli Gris, Hr. Skæg og MGP, og så er der jo forlystelser og alle vores gode muligheder for en hyggelig påskefrokost, som selvfølgelig også kan købes online – det bliver en fantastisk sæson!”, slutter Ole Andersen.

Information


Udsendelse

31. marts 2023

Tema

Åbning, ny sæson, Bodil Jørgensen

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Kommicel chef, Ulrik Nissen 
Send mail til ulrik@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE