Gratis sommerferiesjov for børn
Gratis sommerferiesjov for børn i alle aldre

Skolernes sommerferie står for døren. Forude venter seks ugers frihed, sjov og leg, og på Bakken inviteres der hver onsdag i skolernes sommerferie til Feriefest med gratis underholdning fra DR's Ramasjang-stjerner samt nedsatte priser i parkens forlystelser. Og så er der selvfølgelig Jul i juli i uge 30, når julemænd og julekoner fra hele verden indtager Bakken i anledning af Julemændenes Verdenskongres. 

Onsdag er sommerferiebørnenes helt egen festdag i verdens ældste forlystelsespark, Bakken. Fra og med onsdag den 3. juli til og med onsdag den 14. august er der underholdning på Friluftscenen, Pjerrot optræder ved sit lille grønne hus flere gange om dagen, og hvis man ikke lige er til turbånd, kan man hver eneste onsdag købe ture kontant til op imod halv pris i parkens kørende forlystelser som fx Rutschebanen, Kænguruen og Mariehønen.

Program for onsdagenes Feriefest-underholdning på Friluftsscenen kl. 13.00

3. juli: Ramasjang Mysteriet 
10. juli: Ramajetterne
17. juli: Lille Nørd
24. juli: Jul i Juli-underholdning dagen igennem
31. juli: Lille Nørd
7. august: Heino
14. august: Hr. Skæg

Pjerrot underholder hver dag inkl. onsdage i skolerens sommerferie kl. 15, 16 og 17 ved sit lille grønne hus. I sommerferien er der også Mester Jakel-dukketeater ved Pjerrots hus hver dag kl. 14.

Julemændenes Verdenskongres løber af stablen fra og med 22. juli til og med 25. juli med underholdning og parader alle dage på Bakken.

Alle arrangementer er gratis, og der er som altid fri entré til Bakken.

Information


Udsendelse

19. juni 2019

Tema

Event, Kultur, Underholdning

Kontakt

Presseansvarlig, Signe Halck
Send mail til presse@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

Flere pressemeddelelser fra Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE