Bakken Forlystelse De Vilde Mus Gruppe Ung Oplevelse i Nordsjaelland

STP søger medarbejdere til dagligt eftersyn samt vedligeholdelse på kørende forlystelser

Bliv en del af et sjovt og hyggeligt team

Til STP's kørende forlystelser og diskforretninger på Bakken søges servicemindede medarbejdere med sans for teknik til sommersæsonen 2021 (26. marts - 12. september).

STP søger medarbejdere til dagligt eftersyn samt vedligeholdelse på kørende forlystelser

STP-Forlystelser søger medarbejdere, som på en opsøgende, teknisk interesseret måde kan hjælpe med mindre eftersyn på forlystelserne og spillene. STP's fokuspunkt er, at du besidder et kendskab til teknisk forståelse og kan hjælpe med eftersyn via skemaer, samt hjælpe med daglig vedligeholdelse af STP's forlystelser på Bakken. Og i spids perioder kan indgå i teamet af Værter på forretningerne, der betjener vores gæster. STP søger én med en teknisk uddannelse som baggrund.

STP-Forlystelser ønsker personale i alle aldersgrupper, både unge og seniorer.

Det forventes, at du er loyal og ansvarsbevidst og i øvrigt udviser en positiv og glad holdning over for Bakkens mange gæster og dine kolleger.

Til gengæld er der garanti for et job i et hyggeligt, dynamisk og til tider også meget hektisk miljø, i samarbejde med kolleger som skaber den bedste stemning - både på arbejde og til sociale arrangementer. STP-Forlystelser vil selvfølgelig give dig målrettet uddannelse, for at give dig de bedste værktøjer for at glæde vores gæster.

STP-Forlystelser følger regeringens og Bakkens retningslinjer for C-19 og derfor kan der løbende komme ændringer til åbningstiderne alt efter udviklingen i pandemien.

Arbejdssted:

Bakkens nye forlystelse for sæson 2021, Polyppen, De Vilde Mus, Vikingeskibet Dragen, Kaffekopperne, Jeepen, Frøen, Vandrutchebanen, Svanebanen. Al Capone (skydebane) samt Boom Ball.

Arbejdstid:

Skiftende mellem kl. 07:00 – 24.00 alle ugens dage.
Vagtplanen vil være fleksibel for person til person og vil blive udarbejdet i samråd med dig. Tidspunkterne vil typisk ligge tidligt på dagen f.eks. 07:00-16:00.
Primært i weekender og ferie, men også gerne enkelte hverdage.

Træning:

  • Træningsforløb inden sæsonstart er et ansættelseskrav.
  • Forudse lørdag d. 20. marts 2021 er der uddannelse i kundeservice (vedlagsfri deltagelse).
  • Forudse søndag d. 21. marts 2021 er der uddannelse i kørsel med forlystelser.

Tiltrædelse:

Efter aftale.

Løn:

I henhold til overenskomst med 3F.

Alder:

Du skal være fyldt 18 år.

VIGTIGT

Det er vigtigt, at du i et overskueligt bilag til din ansøgning meddeler hvor mange timer, du kan arbejde samt på hvilke dage/datoer og tidspunkter i perioden fra nu af og frem til den 12. september. Jo flere dage, jo bedre er dine chancer for at få job.
Angiv venligst også eventuelle ferieønsker i løbet af sæsonen. Dine ferieønsker er vigtige for at komme i betragtning til et job hos STP-Forlystelser, da de som udgangspunkt ønsker personale, der afholder max 2 ugers ferie i højsæsonen (25.06.-10.08).

2. Du bedes venligst skrive din fødselsdagsdato i ansøgningen og medsende et foto af dig selv. 

3. Det anbefales at du sender et videoklip med af dig selv på max 2 min. Her kan man eks. fortæller om hvem man er, hvilken motivation man har for ansøgning, ens spidskompetencer, og hvorfor lige netop DU er speciel. Er du exceptionel god til elektronik, er du god til at bruge hænderne, eller måske besidder du evnen til, at være hverdagens helt for menneskerne du møder på din vej.

4. Oplys desuden, om du tidligere har arbejdet for os eller et andet sted på Bakken.

Send din ansøgning i dag

Ansøgning bedes fremsendt pr. mail til personaleleder Mikkel Bunk: personale@stp-bakken.dk. Mærket "Ansøgning Teknik+Sikkerhed" i emnefeltet og intet andet.

STP-Forlystelser afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.

Job på Bakken


Stilling

Medarbejdere til dagligt eftersyn samt vedligeholdelse på kørende forlystelser

Forretning

Bakkens nye forlystelse for sæson 2021, Polyppen, De Vilde Mus, Vikingeskibet Dragen, Kaffekopperne, Jeepen, Frøen, Vandrutchebanen, Svanebanen. Al Capone (skydebane) samt Boom Ball.

Ansøgning

Ansøgning bedes fremsendt pr. mail til personaleleder Mikkel Bunk på mailen: personale@stp-bakken.dk

Ansøgningsfrist

Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE