Besøg Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken søger kokke mv.

Bliv en del af restauranterne i Korsbæk

Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere

Vi søger engagerede og dygtige kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken, der tager gæsten med tilbage til Matador i de omgivelser, vi alle kan huske fra den ikoniske tv-serie. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken og havde fra starten forrygende travlt. På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.

Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.
 
Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes à la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden.

Arbejdsopgaver:

 • Engageret deltagelse i produktionen af à la carte til frokost og aftenservering
 • Sikre en god anvendelse af alle råvarer
 • Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne
 • Medansvarlig for at hygiejnen er i top

Kvalifikationer:

 • Faglært kok, cater, smørrebrødsjomfru, konditor, bager, køkkenmedhjælper - gerne flere års erfaring fra travle køkkener
 • Erfaring med det danske køkken
 • Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder
 • Ansvarsbevidst og fleksibel
 • Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude
 • Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner

Korsbæk på Bakken tilbyder:

 • En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen
 • Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team
 • Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer
 • God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring

Ansøgningsfrist:

Den 1. marts 2023.

Løn:

Efter overenskomst med 3F

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348.
 
Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse primo maj 2023 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butik og konditori.

Postgaarden er den mondæne restaurant, med de hvide duge og den fine opdækning. Her er plads til ca. 250 gæster og bespiser/servere specielt gæster, som har været i Cirkusrevyen. Postgaarden er åben alle dage fra onsdag til og med søndag fra den 5. maj.

Jernbanen Restauranten har højt til loftet og en uhøjtidelig atmosfære, her er plads til både børn og voksne. Plads til ca. 90 gæster.

Lauras Køkken og stuerne Hos Varnæs bruges til private selskaber, hvor gæsterne får oplevelsen af at komme på besøg hjemme i privaten.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden driver Cirkusrevyen, 9 kørende forlystelser, 3 spil samt 3 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.korsbaek-bakken.dk.

Job på Bakken


Stilling

Kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere

Forretning

Ansøgning

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348.

Ansøgningsfrist

Den 1. marts 2023.

Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE