Bakken Forlystelse Mine Train Ulven Gruppe Ung Fart Stemning

Grafisk marketingassistent

søges til Danmarks sjoveste arbejdsplads!

Er du kreativ, struktureret og effektiv? Og kan du bevare overblikket i en travl hverdag? Så er det lige dig, vi leder efter til Bakkens marketingafdeling.

Vi søger en udadvendt og kreativ marketingassistent med drive og et veludviklet servicegen, der brænder for at løse spændende og varierende grafiske opgaver på tryk og web. Du står for udarbejdelse af Bakkens grafiske materiale – lige fra annoncer, billedredigering, opdatering af informationsskærme, udarbejdelse af brochurer til opdatering af hjemmeside med tekst og billeder. Du har fingeren på pulsen hvad angår nyeste trends inden for grafik, video og markedsføring.

Vi forventer, at du tager ansvar og selvstændigt løser de udfordringer, du møder på din vej. Du bliver en del af et tæt, sjovt og initiativrigt team, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig og afprøve kreative idéer af i praksis.

Din profil:

 • Du har et par års erfaring inden for grafisk arbejde, kommunikation og/eller markedsføring
 • Du har et solidt kendskab til InDesign og Photoshop
 • Du er udadvendt, samarbejdsvillig og detaljeorienteret
 • Du arbejder selvstændigt og tager selv initiativ
 • Du har en kreativ tankegang
 • Du har eventuelt erfaring med video og SEO

Som marketingassistent tilbydes du en hverdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Alle medarbejdere i organisationen giver en hånd med dér, hvor det er nødvendigt – og sammen løfter vi i flok.

Om jobbet

Der er tale om en fuldtidsstilling. Du refererer direkte til marketingchefen og indgår i marketingafdelingen bestående af en marketingchef og en marketingkoordinator. Som marketingassistent får du et spændende og varieret job, hvor vi lægger vægt på teamwork og medspil af engagerede teltholdere og samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver:

 • Grafisk design af annoncer, foldere, skilte mv.
 • Opdatering og vedligeholdelse af Bakkens hjemmeside og medlemsklub MitBakken
 • Assistere dine kolleger i marketingafdelingen (afvikling af enkelte events, indhold til sociale medier og nyhedsbreve mv.)
 • Generelle markedsføringsopgaver
 • Ad hoc-opgaver på tværs af organisationen

Tiltrædelse: 15. januar 2019

Ansøgningsfrist

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag ved at trykke her. Ansøgninger skal dog senest være os i hænde den 31. oktober 2018.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen som grafisk marketingassistent, kontakt da marketingchef Anne Sofie Hansen, mandag-fredag fra kl. 10.00-12.00.

Information


Tiltrædelse

15. januar 2019

Ansøgningsfrist

31. oktober 2018

Spørgsmål

Kontakt marketingchef Anne Sofie Hansen mandag - fredag i tidsrummet kl. 10 - 12.00 på +45 3996 2099

Baggrundsviden

Søg jobbet i dag!
Bakken Forlystelse Rodeobanen Unge Stemning Forlystelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE