Job på Bakken

Job på Bakken

FORLYSTELSER, SJOV OG SPIL

Er du vores nye kollega?

På Bakken har vi 32 kørende forlystelser og et hav af sjove boder! Så hvis du brænder for, at sende gæsterne afsted på en tryg tur i forlystelserne, stoppe det store lykkehjul eller demonstrere fodbolddart, så er der uden tvivl et job til dig herunder!

Vær opmærksom på, hvor og hvordan du skal sende ansøgningen - og at du nogle steder både skal stå i forlystelser og i boder.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Hyppige spørgsmål

Aldersgrænserne varierer fra arbejde til arbejde på Bakken. Men som udgangspunkt er det muligt at arbejde på Bakken, når man er 16 år. Ved nogle områder er det lovmæssigt påkrævet at være over 18 år. 

Mulighederne er mange, men den letteste måde at komme på Bakken, er ved at tage tog eller bus til Klampenborg station. Herfra tager det kun omkring 10 minutter at gå - enten langs vejen eller igennem den smukke Dyrehave. 

Bakken åbner allerede til påske og lukker igen til jul - så sæsonen på Bakken er lang. Vi har især brug for arbejdskraft fra påske og til september måned, så i hele sommersæsonen. Derudover er det også muligt at arbejde her i efterårsferien og weekenderne op til jul. 

Alt efter hvor du bliver ansat, vil der enten være en samlet oplæring eller individuel oplæring. Du bliver selvfølgelig sat ind i dit arbejde, men det varierer fra arbejde til arbejde hvordan. 

Pjerrot Megafon Nyhed Bakken
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE