Besøg Korsbæk på Bakken

Cirkusrevyen søger chef for publikumsområder

Cirkusrevyen søger chef for publikumsområder

Kan du skabe den helt rigtige stemning for Cirkusrevyens publikum ved indgangen, på vejen til deres pladser og i baren? Vi søger en struktureret og passioneret chef for publikumsområder, der sammen med sit team kan være med til at løfte stemningen for alle gæster før, under og efter Cirkusrevyen.

Om jobbet

Du får ansvaret for de områder, Cirkusrevyens gæster bevæger sig i før, under og efter en forestilling, herunder alle barområder og indgange. Du bliver leder af alt barpersonale og alle kontrollører, der er de første, vores gæster møder, når de ankommer til teltet.
Som chef for publikumsområder bliver dine opgaver at sammensætte det rigtige hold af medarbejdere i baren og i teltet, som kan servicere de omkring 150.000 årlige gæster i Cirkusrevyen samt til andre forestillinger i TELTET på Bakken. Der er pt. programsat 139 forestillinger i perioden maj - august, med mulighed for forlængelse til medio september.

Som chef for publikumsområderne er du ansvarlig for:

 • Den daglig drift
 • Medarbejdere, her i blandt ansættelse, vagtplanering og godkendelse af vagter
 • Indkøb
 • Regnskab og rapportering
 • Publikums sikkerhed, her i blandt førstehjælp og evakuering

Din profil

 • Vi forventer, at du er loyal og ansvarsbevidst og har en positiv og imødekommende tilgang til vores mange gæster og dine kolleger. Et smil på læben og en venlig attitude er en fast del af vores arbejdsdag. Til gengæld lover vi et job i et hyggeligt, dynamisk og til tider også hektisk miljø, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Vi har en uformel omgangstone, hvor det naturlige engagement er en selvfølge.
 • Vi leder efter dig, der:
 • Er mindst 18 år gammel
 • Har erfaring som leder, gerne fra restaurationsbranchen
 • Har et godt netværk
 • Er organiseret og kan nemt skabe et overblik
 • Har mulighed for at sammensætte det rigtige hold
 • Kan håndtere store som små udfordringer, også i pressede situationer både for gæster og medarbejdere
 • Er proaktiv, udadvendt og har gode kommunikationsfærdigheder

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold aftales nærmere og efter kvalifikationer. Stillingen er timelønnet, der kan forventes ca. 30 timers arbejde i Cirkusrevyens sæson samt varierende ved andre arrangementer udenfor hovedsæsonen. Arbejdstiden vil primært være på spilledage i teltet, fra sen eftermiddag til sen aften. Derudover vil der løbende være forberedende arbejde, fx i forhold til ansættelse af nye medarbejdere.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, senest 1. maj 2021

Om os

Cirkusrevyen A/S er en familiedrevet virksomhed på Dyrehavsbakken, der blandt andet ejer Cirkusrevyen og Korsbæk på Bakken samt en række forlystelser, spil og restaurationer. Familien deltager selv i den daglige drift. Se mere på www.cirkusrevyen.dk, www.korsbæk-bakken.dk og www.teltet-bakken.dk.

Interesseret?

Er du den rigtige kandidat til jobbet? Så send en ansøgning til hr@cirkusrevyen.dk.
Vi holder samtaler løbende.
For yderligere information kontakt Linda Pedersen på 39960343 eller linda@cirkusrevyen.dk.

Job på Bakken


Stilling

Søger chef for publikumsområder

Forretning

Ansøgning

Send en ansøgning til hr@cirkusrevyen.dk

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, senest 1. maj 2021

Bakken Underholdning Cirkusrevyen Cirkusrevy 2021 Banner
Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE