Acquire
Bakken Restauranter Bakkens Perle Facade Udendoers servering

Bakkens Perle søger tjenere

Bliv en del af den hyggelige familierestaurant

Bakkens Perle søger rutinerede tjenere til sæsonen 2019 på Dyrehavsbakken. Bakken har i 2019 åbent i hovedsæsonen fra 12. april – 8. september uge 42 og alle fredage, lørdage og søndage fra den 22. november - den 22. december.

 

Familierestaurant og hygge 

Bakkens Perle er en familie restaurant, hvor den hjemmelige hygge og uformelle omgangstone er i højsæde. Hvis du kan se dig selv i en restaurant, hvor gæsteoplevelser er noget, som gennemsyrer dagligdagen, så er jobbet som tjener hos Bakkens Perle måske lige noget for dig!

Da restauranten ønsker at sætte det stærkeste hold, som kan være med til at udvikle Bakkens Perle over de kommende år, anses samarbejdet/ansættelsen ikke nødvendigvis som sæsonarbejde, men som en fastansættelse, hvis kompetencer, adfærd og handlinger stemmer overens med de høje forventninger der er til dig, som tjener.

Serviceminded og højt humør

Bakkens Perle søger udadvendte, smilende og humørfyldte tjenere til deres travle restaurant. For stillingen gælder det, at du har minimum 3 års erfaring fra restauranter, cafeer eller lignende. Da restauranten på de store dage har meget travlt, skal du være i stand til at holde hovedet koldt, finde løsninger frem for at se problemer, samtidigt med at du møder alle omkring dig med et smil på læben. 

Til gengæld kan du forvente professionelle rammer, ordnede forhold, iværksætterånd samt en ambition om, at restauranten vil være en af de bedste i branchen. Her arbejder alle hen imod de samme mål, nemlig om at skabe en restaurant, hvor hygge, nærvær, kvalitet og en fantastisk service er kendetegnet for dagligdagen hos Bakkens Perle.  

Lyder dette som noget for dig, så bedes du sende en ansøgning med foto og CV til Nicolaj på na@venuecph.dk

Job på Bakken


Stilling

Tjenere til restaurant

Forretning

Ansøgning

Send din ansøgning og vedhæft billede & CV til Nicolaj på na@venuecph.dk

Læs mere om Bakkens Perle
Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE