Acquire
Bakken Restauranter Bakkens Perle Facade Udendoers servering

Bakkens Perle søger kokke

Bliv en del af den hyggelige familierestaurant

Bakkens Perle søger uddannede kokke til sæsonen på Dyrehavsbakken. Bakken har i 2019 åbent i hovedsæsonen fra 12. april – 8. september uge 42 og alle fredage, lørdage og søndage fra den 22. november - den 22. december.

Stærkt og kreativt hold

Da Bakkens Perle ønsker at sætte det stærkeste hold, som kan være med til at udvikle Bakkens Perle over de kommende år, ser anses samarbejdet/ansættelsen ikke nødvendigvis samarbejdet som sæsonarbejde, men som en fastansættelse.

Derfor søger restauranten kreative og selvstændige kokke til det travle køkken hos Bakkens Perle. For stillingen gælder det, at du har erfaring med at køre ”bonner”, bakke op til service og kan arbejde selvstændigt. Derudover er det vigtig, at du kan holde hovedet koldt, tænke selvstændigt, lide at have ansvar og være en teamplayer.

Hygge, nærvær og kvalitet i højsæde

Til gengæld kan du forvente professionelle rammer, ordnede forhold, iværksætterånd samt en ambition om, at Bakkens Perle vil være de bedste i branchen. Restauranten ser de udfordringer. der kommer som en motivations-faktor. Sammen arbejder alle hen imod de samme mål om at skabe en restaurant, hvor hygge, nærvær, kvalitet og en fantastisk service er kendetegnet for dagligdagen i restaurauranten-

Information

  • Arbejdstiden vil blive planlagt i tæt samarbejde med køkkenchefen.
  • Det forventes at du kan tale og forstå dansk.

Samtaler vil blive afholdt løbende, og vi forventer at starte op omkring 1. april.
Send din ansøgning og vedhæft billede & CV, og send den til Nicolaj på na@venuecph.dk

Job på Bakken


Stilling

Kokke til restaurant

Forretning

Ansøgning

Send din ansøgning og vedhæft billede & CV til Nicolaj på na@venuecph.dk

Tiltrædelse

Omkring 1. april 2019

Læs mere om Bakkens Perle
Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE