Frøen Forlystelse Pige Sjov

STP søger teknisk chef

Bliv en del af et sjovt og hyggeligt team

STP Forlystelser på Dyrehavsbakken søger en teknisk chef, der har det overordnede ansvar for vores forlystelser og spil på Bakken.

Om jobbet

Som teknisk chef vil du referere direkte til ledelsen og virksomhedens direktør og samtidig blive en del af et dynamisk og fagligt stærkt teknisk team. Vi tilbyder dig en helt unik arbejdsplads midt i Dyrehaven i verdens ældste forlystelsespark, hvor du kommer til at stå i spidsen for et stærkt team af ansatte, både faste og sæsonansatte. Det kollegiale fællesskab er i fokus i STP Forlystelser, hvor du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige funktioner, der er samlet i organisationen, der blandt andet også inkluderer Cirkusrevyen og Korsbæk på Bakken.

Vores tekniske team står for de daglige vedligeholdelsesopgaver, udfører reparationer, oplærer personale, forbedrer og modificerer vores maskiner og udstyr igennem udviklingsprojekter og står for koordinering med eksterne leverandører.

Du vil som teknisk chef få det overordnede ansvar for drift og vedligeholdelse af alle forretninger under STP Forlystelser. En stor del af jobbet som teknisk chef vil bestå af planlægning, koordinering og udførsel af eftersynsplaner og reparationer. Sideløbende skal der også tages strategiske beslutninger i tæt samarbejde med ledelsen.

Din profil

Vi søger en teknisk chef, der har:

  • En teknisk funderet baggrund
  • En uddannelse som enten som maskinmester, ingeniør, el-installatør, automatiktekniker eller tidligere erfaring med at drive virksomhed
  • Solid erfaring med ledelse, gerne med personaleansvar fra produktionsvirksomhed eller oplevelsesbranchen
  • Erfaring med rapportering og dokumentation samt kommunikation med eksterne leverandører
  • Erfaring med brug af asset management system er en fordel
  • Kørekort til bil og gerne også truck/lift

Vi forventer, at du kan indgå i en organisation, hvor samarbejde, kommunikation og dokumentation er helt central. Her hjælper vi hinanden, og værner om det gode fællesskab og sørger for at alle yder deres bedste. Der må forventes skæve arbejdstider med weekend- og aftenarbejde i de perioder, hvor Bakken har åbent. Din primære arbejdsplads vil være Dyrehavsbakken, men rejsedage bør forventes i forbindelse med konferencer i både ind- og udland.

Du vil efter ansættelse blive introduceret til jobbet af en erfaren kollega, som vil gennemgå maskinernes opbygning, de rutinemæssige eftersynsplaner samt evakueringsprocedurer på de enkelte forlystelser samt vores dokumentationsprocedurer.

Om STP Forlystelser

STP Forlystelser er en familieejet virksomhed, som varetager drift og vedligeholdelse af i alt 9 kørende forlystelser og 3 spilforretninger på Dyrehavsbakken.

Vores største forpligtelse er at levere en sjov og uforglemmelig oplevelse til vores besøgende gæster, hvor sikkerheden er i top. I virksomhedens tekniske afdeling er vores største ansvar at driften af de kørende forlystelser foregår efter gældende lovgivning og standarder på sikker og forsvarlig vis.

STP Forlystelser er en del af den største koncern på Bakken og er tilknyttet til både Cirkusrevyen og Korsbæk på Bakken. Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor hver dag byder på nye spændende opgaver og udfordringer, som skal løses i samarbejde med dine medarbejdere, og hvor dine fagkompetencer og samarbejdsevner vil være helt centrale. Jobbet vil foregå i unikke og fantastiske omgivelser midt i Dyrehaven.

Send din ansøgning i dag

Ansøgning og CV bedes fremsendt pr. mail til hr@cirkusrevyen.dk. Mærket "Teknisk chef, STP Forlystelser” i emnefeltet og intet andet.

STP-forlystelser afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.

Job på Bakken


Stilling

Teknisk chef

Forretning

Græshoppen, Polyppen, De Vilde Mus, Vikingeskibet Dragen, Kaffekopperne, Jeepen, Frøen, Vandrutchebanen, Svanebanen. Al Capone (skydebane) samt Boom Ball.

Ansøgning

Ansøgning bedes fremsendt pr. mail til hr@cirkusrevyen.dk

Ansøgningsfrist

Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE